Divers Festivalnieuws

Door Yeahroen op 21 juni 2005 - 13:20 1 Natuurlijk Lowlands, Rock Werchter en Rockin Park zijn geweldig, maar vergeet de wat minder bekende festivals niet!

Het programma van het Check In Festival is uitgebreid met de bands Eleven en Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem. Eleven maakt heerlijke energieke Brit-pop en speelde al op Lowlands en won prijzen zoals de Grote Prijs van Nederland en de Diesel prijs. Andere bands van dit openlucht festival zijn: A Balladeer, het Haagse Vertigo (zie ook deze recensie). Andere bands die zullen spelen op het Check In Festival zijn: A Days Work (emo-rock), Caffeine Shot (ska-punk) en Beavershot (rock 'n roll).
Meer info: Check In Festival 2005

Het festival Waterpop is dit jaar ook zeer zeker de moeite waard. Kitty Contana won de finale van bandjeswedstrijd Waterproof en completeert daarmee de line-up. Verder spelen daar 13 augustus bekende bands als Relax, Triggerfinger, Voicst,the Slackers en Stuurbaard Bakkebaard. Het mooiste van alles is ook nog eens dat het gratis is! Kijk hier voor alle informatie: Waterpop 2005.

Nog een gratis festival en wel Mixstream in Heerhugowaard. Daar zijn onder meer Catfish, Mimezine en Mala Vita en all-star band COW (Coalition of the Wicked) aanwezig. Meer over Mixtream.

We gaan nog even verder want we hebben ook nog Huntenpop. Met geweldige headliners als Sarah Bettens (K's Choice), Novastar, In Extremo, Epica, Intwine, Madrugada, Neck en Admiral Freebee Dat lijkt me wel een reisje waard naar het mooie Varsselder. Kijk voor meer informatie hier Huntenpop 2005.


AMM

ALVAST WAT ARNHEM METAL MEETING 2005 INFOZaterdag 26 november zal er in het Musis Sacrum in Arnhem weer een AMM plaats...

scoolsout

SCHOOL'S OUT FOREVER! Doorgewinterde oude festivalrotten hoor je soms klagen dat 'het...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
do 12 jun 2008 18:48

hansjuvefan waarom veranderen ze deze startpagina nooit??

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.