"Het Festival" vraagt faillissement aan

Door Yeahroen op 22 december 2005 - 13:42 In Maarheeze werd het tweedaagse festival met de weinig onderscheidende naam Het Festival georganiseerd.
Na perikelen in het verleden bij en na een eerdere editie (het verdwijnen van een deel van het deurgeld en een brandstichting) genoten in 2005 toch duizenden mensen in Maarheeze van een geslaagd 'Het Festival', waar zeer bekende artiesten te zien waren.

Doordat er echter toch minder bezoekers zijn gekomen dan waarop de organisatie gehoopt had en de wél aanwezige bezoekers minder consumpties nuttigden dan waarop de stichting 'het festival' bij de begroting van uit gegaan was, is de organisatie na afloop met een aanzienlijk financieel tekort 'blijven zitten'. Hierdoor bleek het onmogelijk de verschuldigde betaling aan alle crediteuren van de stichting volledig te voldoen.

De stichting 'Het Festival' heeft nog geprobeerd om een betalingsregeling te treffen met haar schuldeisers. Helaas voor de organisatie stemden niet alle schuldeisers hier mee in, waardoor de stichting 'Het Festival' genoodzaakt is bij de rechtbank in Den Bosch haar faillissement aan te vragen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNieuws - divers nieuws

DIVERS NIEUWS: O.A. PAASPOP, WACKEN EN THE SHAVERS Silence Is Sexy won gisteravond de juryprijs bij de Grote Prijs van...

pinkpop2005_goed

PINKPOP GOUDEN TIP 2006 GEOPEND Ook dit jaar kunnen fans van Pinkpop zich weer bemoeien met het samenstellen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.