Help The Shavers naar Lowlands. Te winnen 10 CD's + mooie hoofdprijs.

Door Yeahroen op 13 januari 2006 - 14:15 1 Een aantal weken terug berichtten wij al dat 2006 het jaar van The Shavers zal worden. Helaas wordt 2006 gelijk het laatste jaar. De enorme The Shavers 2006 tour langs vele podia en festivals is namelijk de afscheidstournee. Waarschijnlijk onder het motto 'it's better to burn out than to fade away' geeft de bekende en opvallende frontman Johannes de Boom in 2006 nog een jaartje alles wat hij in zich heeft; daarna zullen The Shavers stoppen en zal Johannes de vanwege zware reuma hard nodige operaties ondergaan.

Johannes schijnt ooit gezegd te hebben graag een keer op Lowlands te willen spelen. Op het forum van het Burgerweeshuis (Poppodium in Deventer) zijn enkele fans een sympathieke actie gestart in de hoop dat Lowlandsgangers en The Shavers fans massaal zullen mailen naar de Lowlands organisatie, zodat de programmeurs van het festival wakker worden en deze populaire Nederlandse rock & rolltrots eindelijk een mooie plaats zullen aanbieden op de programmering van het Lowlandsfestival.

Mailen naar Lowlandsorganisator Mojo zal naar onze mening echter weinig effect sorteren, aangezien het algemene mailadres niet door de Lowlandsprogrammeurs gelezen zal worden. De opgezette actie wordt door Festivalinfo.nl, met steun van SOZ Concerts iets gerichter aangepakt.

Ben jij ook van plan naar Lowlands te gaan of vind je net als vele Shaversfans dat Lowlands The Shavers verdient en vice versa?

Mail dan naar
acties@festivalinfo.nl met als subject :
'The Shavers op Lowlands'. Festivalinfo verzamelt de inzendingen en zal er zal er zorg voor dragen dat alle mailtjes als een moderne handtekeningenactie via één serieus en hopelijk daardoor efficient mailtje naar de juiste Mojo programmeur verstuurd zullen worden.

Er valt ook nog iets te winnen!
SOZ Concerts stelt een flink aantal wel erg mooie Shavers prijzen ter beschikking aan de inzenders die op deze manier hun steun aan The Shavers geven. 5 inzenders winnen het nieuwste Shavers album 'Soap' en 5 anderen winnen de dubbellive-cd 'Boom Boom Shave The Room'. Als ultieme hoofdprijs mag een van de inzenders een optreden van The Shavers kiezen waar hij/zij op de gastenlijst wil staan (uit de tot-nu-toe bevestigde optredens, te vinden op TheShavers.nl). Inzenden kan dus naar het genoemde mailadres, met 'The Shavers op Lowlands' als titel. Vergeet niet om je naam & adresgegevens in de e-mail te zetten als je kans wilt maken op de te verloten prijzen (de prijswinnaars worden 20 januari geselecteerd).

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht ontvangen

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNieuws - divers nieuws

NIEUWS: LONDON CALLING, MOTEL MOZAÏQUE, BORSTROCK &...Heet nieuws: gisteren speelden nieuwe Britse lievelingen The Kooks in een...

Blue Note Festival

EERSTE INFO OVER BLUE NOTE FESTIVAL 2006 Het Blue Note Festival te Gent verandert van naam en wordt het 'Blue Note...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.