The Shavers krijgt afscheidsfestival in Waerdse Tempel

Door Marz667 op 17 maart 2011 - 15:28 1 Er is een initiatief ontstaan vanuit o.a. het management en de crew van The Shavers om een festival ter ere van gitarist Cock de Jong te organiseren. Cock heeft aangegeven op 29 mei voor de laatste keer het podium te beklimmen. Op dit moment ondergaat hij chemotherapie om de tumoren nog enigszins de baas te blijven.

Het afscheidsfestival zal worden georganiseerd op zondag 29 mei in de Waerdse Tempel. Naast The Shavers komen ook Claw Boys Claw, Peter Pan Speedrock, Casa De La Muerte, Shaking Godspeed, Dj Dikke Dennis en Rudeboy (Urban Dance Squad) naar het festival. Kaarten gaan weg voor 15 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



5mei5

PROGRAMMA BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT 2011 BEKENDHet programma van het Bevrijdingsfestival Utrecht 2011 is bekend. Er zijn 3...

redbullbedroomjam

REDBULL BEDROOM JAM OP GRASPOP METAL MEETING Bedroom Project is een project dat jonge bands helpt vooruit te komen. De...

REACTIES

Avatar Rokkelbok
do 17 mrt 2011 15:33

Rokkelbok Best mooie namen voor een lage prijs, zeker overwegen om te gaan.

 0
Avatar Guidovm
do 17 mrt 2011 18:21

Guidovm Zeker leuke optie! Hoop dat De waerdse dit x niet te groot blijkt!
Of word t gezellig in de kleine zaal?

 0
Avatar SnarfLiono
do 17 mrt 2011 22:36

SnarfLiono Pas laat via een vriend ontdekt The Shavers en die zal hier wel heenwillen. Denk je altijd dat het wel door Johannes zou komen dat het ophoud maar dit is ook heel erg. Ik denk wel dat we hier aanwezig gaan zijn zal gelijk een mail sturen naar D.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.