Pukkelpop-tickets verloot in sociaal experiment

DuikklokkenPukkelpop
Pukkelpop-tickets verloot in sociaal experiment
Door HarmG op 12 augustus 2013 - 12:30 1 Kaarten voor Pukkelpop zijn er al even niet meer, maar de nieuwe sponsor KBC verlootte nog een stapeltje tickets door middel van een bijzondere actie. Jongeren werden uitgenodigd voor een Dilemma Diner, alwaar ze de keuze kregen om zelf een Pukkelpopticket te bemachtigen of het te gunnen aan een andere tafelgenoot.

Bij aankomst gingen jongeren aan tafel met 5 personen die ze niet kenden. Kobe Ilsen, de gastheer van dienst, legde tussen het voor-­ en hoofdgerecht uit wat hen te doen stond: per tafel van 6 personen werden slechts 3 dagtickets voor Pukkelpop uitgedeeld. Het was aan de jongeren om onderling uit te maken wie aan tafel het meest recht had op de tickets. Hiervoor kregen ze een uur de tijd.

Meteen na het hoofdgerecht maakte Kobe Ilsen het nog extra pittig. De tickets bleken duotickets te zijn. De jongeren konden dus beslissen om hun net verworven ticket alsnog te delen met hun tafelgenoten, of om zelf een vriend mee te nemen. 81 procent van de jongeren met een gewonnen ticket, besloot een tafelgenoot mee te nemen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ade

NILE RODGERS, DJ SHADOW EN MEER SPREKEN OP AMSTERDAM...Op Amsterdam Dance Event zullen ook dit jaar weer grote namen spreken uit de...

Chateau Techno

CHATEAU TECHNO – SUR LA PLAGE SLUIT ZOMER AF MET... De organisatie Chateau Techno maakt bekend dat het op zaterdag 22 september...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.