Winnen 2x2 kaarten voor Motel Mozaique

Motel Mozaiqe
Winnen 2x2 kaarten voor Motel Mozaique
Door JenniferWorrell op 26 maart 2014 - 13:31 1 Het kunstenfestival Motel Mozaïque is de meest in het oog springende en bekendste activiteit van Stichting Motel Mozaique. Motel Mozaïque biedt een organische mix van muziek, theater, beeldende kunst, film en de mogelijkheid daadwerkelijk te overnachten in kunstwerken. Daarnaast (ver)leiden de Gidsen van Motel Mozaïque de bezoekers langs bijzondere plekken in de stad en in het festival. De muziek zal verzorgd worden door Moss, Wild Beasts, Temples, Daryll-Ann, George Ezra en vele anderen.

Festivalinfo mag 2x2 dagkaarten (1x2 dagkaarten voor de vrijdag en 1x2 dagkaarten voor de zaterdag) weggeven voor Motel Mozaique op 4 en 5 april 2014 in Rotterdam.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Motel Mozaique vrijdag' of 'Motel Mozaique zaterdag', afhankelijk van de dag die jouw voorkeur heeft.

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2014.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefdokkemopenairnews

DOKK'EM OPEN AIR KRIJGT FREEDOM CALL EN THE...De line-up van Dokk'em Open Air begint al steeds meer vorm te krijgen. Zo...

exitfestnieuws

EXIT FESTIVAL VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE UP De eerste namen voor Fusion Stage en Riffs&Beats Stage zijn vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.