Recensies: KoRn, Kaiser Chiefs, Good Charlotte...

Door Stofje op 13 maart 2007 - 14:39 1 Enorm veel releases deze maand en dus enorm veel recensies. Een overzicht van de recensies totnutoe, nog zonder de recensies van bijvoorbeeld Within Temptation, Di-Rect, Nine Inch Nails, Arcade Fire of De Heideroosjes. Die komen er spoedig aan!

Korn - MTV Unplugged
Ze gaan naar Pinkpop, Rock am Ring, Download, Fields of Rock en Graspop, deze grootheden van de nu-metal. Des te verrassender is een Unpluggedsessie uit de befaamde MTV-Unplugged serie.

Kaiser Chiefs - Yours Truly, Angry Mob
Bevestigd voor Rock am Ring en Werchter. Kaiser Chiefs kende met Employment een stormachtig debuut en hoopt met dit album door te stomen naar de absolute top.

Good Charlotte - Fast Generation
De attitude van Good Charlotte is al vaak het mikpunt geweest van kritiek, dus hopelijk gaan ze straks op Pinkpop eens bewijzen wat ze in huis hebben. Met deze dvd zal het ze duidelijk niet gaan lukken...

The Levellers - Chaos Theory
De folkband The Levellers komen weer naar Nederland en da's maar goed ook. Live absoluut een feestje, getuige ook deze live-dvd!

Coparck - The Third Album
Electronica en muziekinstrumenten, liefelijke popliedjes. Coparck gaat weer wat in Nederland touren, om dit album te promoten. En dat album is er absoluut één!

Opgezwolle - Eigen Wereld, De album film
Opgezwolle wordt een jaar na de verschijning van Eigen Wereld nog altijd bejubeld en schijnen met deze dvd een unieke film gemaakt te hebben: Een film, geïnspireerd op een album!

En wat verscheen er nog meer in de recensiesectie?

Lucinda Williams - West

Notorious B.I.G. - Greatest Hits

HIM - Uneasy Listening Vol 1

Malcolm Middleton - A Brighter Beat.Dauwpop festival logo 20037

NOG MEER NAMEN VOOR DAUWPOP (OA. FUN LOVIN' CRIMINALS) Eind februari konden we al een mooi lijstje namen bekend maken voor...

Festivalinfo logo nieuw18

VERBETERINGEN / UITBREIDINGEN AGENDAINFO Het is alweer drie en een halve maand geleden dat Agendainfo gelanceerd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.