Eerste Voodoofestival naar Utrecht

Voodoo To Go Festival Vaudoo Game
Eerste Voodoofestival naar Utrecht
Door GraciaVisscher op 29 juni 2015 - 12:41 1 Van 18 t/m 20 september zal het eerste Voodoofestival van Europa plaatsvinden in RASA in Utrecht. Het festival is een initiatief van Stichting Voodoo To Go en heeft naast muziek ook film, dans en lezingen op het programma.

In de drie dagen wil het festival de veelzijdigheid en minder bekende positieve kant van de voodoocultuur belichten. Zo komt de act Vaudou Game naar Utrecht, onder leiding van zanger Peter Solo. Solo groeide op met de voodoocultuur in het Afrikaanse Togo. Ook staan onder meer de Haïtiaanse vodoupriester Erol Josué en de Cubaanse pianist Omar Sosa op het programma.

Naast internationale artiesten staan ook Nederlandse acts op het podium in september, zoals Fra Fra Sound, Dray-ston en de DJ-set van Jungle By Night.

Kaarten zijn te koop via de website van RASA. Dagkaarten zijn vanaf €22 in de voorverkoop en een passe-partout voor alle dagen is in de voorverkoop € €50.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bluesrock

BLUESROCK KLAAR VOOR 32E EDITIE MET O.A DEWOLFF EN...Dit jaar vindt de 32e editie van Bluesrock plaats op zaterdag 19 september,...

VestingPop

WITHIN TEMPTATION MAAKT AFFICHE VESTINGPOP COMPLEET Vandaag is de laatste artiest voor het programma van VestingPop bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.