Programma Lowlands Llowgenda bekend, o.a. Akwasi, Quinsy Gario, Thomas Erdbrink

Akwasi
Programma Lowlands Llowgenda bekend, o.a. Akwasi, Quinsy Gario, Thomas Erdbrink
Door klaask op 14 juli 2015 - 10:52 1 Lowlands heeft het programma van Llowgenda bekendgemaakt. Akwasi (foto), Quinsy Gario, Thomas Erdbrink, Bert Koenders, Edith Schippers, Esther Crabbendam, Olaf Koens, Kustaw Bessems, Maartje Duin, Tinkebell en Tamana Aziri, Kayleigh van Oorschot en Andrea Bijen komen spreken.

Llowgenda is het maatschappelijk-politieke programma van Lowlands. Je moet er vroeg voro uit de veren: Het programma vindt plaats op zaterdag- en zondagochtend tussen half 12 en half 1. Plaats van handeling is de X-Ray.

Lowlands vindt plaats van 21 tot en met 23 augustus in Biddinghuizen. Op het affiche staan namen als Ben Howard, Major Lazer, Kendrick Lamar, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), The Chemical Brothers, Paolo Nutini, Years & Years en Tame Impala. Kaarten zijn voor 195 euro per stuk te koop via de website van het festival.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



we are electric

WE ARE ELECTRIC IN NOVEMBER WEER NAAR BINNENFestival We Are Electric beleeft op 14 november 2015 zijn derde...

Di-rect

DI-RECT VIERT 15 JARIG JUBILEUM OP SCHEVENINGSE STRAND De Haagse band Di-rect viert op 29 augustus haar 15-jarig jubileum....

REACTIES

geen avatar
di 14 jul 2015 15:14

eatsleeprave.. quincy een podium geven, what's next die labiele trut van de vpro met haar sletvrees...

Dit gaat ze nog meer klanten kosten.
Boycotten die hap, genoeg andere festivals!

 -3
Avatar QuintMidas
di 14 jul 2015 17:39

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:
quincy een podium geven, what's next die labiele trut van de vpro met haar sletvrees...

Dit gaat ze nog meer klanten kosten.
Boycotten die hap, genoeg andere festivals!


En ja hoor, daar was ESR weer met zijn vriendelijke woorden die we toch vooral geen scheldpartijen mogen noemen. Gast, kun je nou echt geen andere bewoordingen kiezen?

Bovendien maak je je druk om een bijprogramma waar normaal gesproken nauwelijks mensen op af komen, laat staan dat mensen hiervan zullen laten afhangen of ze naar de polder gaan.

Serieus, besteedt er gewoon geen aandacht aan en laat die jongen zijn zegje doen voor die 3 man en een halve paardenkop die op tijd hun bed uit komen. Draait de rest van de wereld zich nog een keer op zijn andere zij om weer uitgerust te zijn als de bandjes beginnen.

And not a single fuck was given...

 2
geen avatar
di 14 jul 2015 20:02

eatsleeprave.. Weer? Ik heb 3/4 weken niet gereageerd, als het niet langer is! Scheldwoorden? Ken je de die documantaire niet? Nette bewoordingen voor zogenaamde kunstenaars die enkel uit zijn op $ en mensen op elkaar uit spelen, en daar ben jij het voorbeeld van...

Ik zal maar niet zeggen wat ik van edith schippers vind, hoogstwaarschijnlijk trek jij je af op die heks als ze weer eens met de aardappel in de keel op tv is.

Heb jij al die tijd in een hoekje gezeten, totdat ik weer reageerde.
Triest figuurtje ben jij.
Nee is in een volle film zaal! Zonde van t $

Nee het word ook ons laatste ll...

 -1
Avatar QuintMidas
di 14 jul 2015 21:41

QuintMidas eatsleepraverepeat schreef:
Weer? Ik heb 3/4 weken niet gereageerd, als het niet langer is!


Weer, ja. Ik vind het vrij typerend dat je in je eerste reactie sinds tijden meteen weer mensen gaat uitmaken voor labiele trut.

eatsleepraverepeat schreef:
Scheldwoorden? Ken je de die documantaire niet?


Scheldwoorden, ja. "Labiele trut" om precies te zijn. Ik neem aan dat je daar Sunny Bergman mee bedoelt. En ja ik ken haar documentaire Sletvrees. Naar mijn bescheiden mening niet echt een cinematografisch hoogstandje, net als haar overige werk, maar dat is nog geen reden om haar een labiele trut te noemen.


eatsleepraverepeat schreef:
Nette bewoordingen voor zogenaamde kunstenaars die enkel uit zijn op $ en mensen op elkaar uit spelen, en daar ben jij het voorbeeld van...


Ik heb werkelijk geen idee wat je hier probeert te zeggen. Ik ben het voorbeeld van wat precies? Nette bewoordingen? Zogenaamde kunstenaars?

eatsleepraverepeat schreef:
Ik zal maar niet zeggen wat ik van edith schippers vind, hoogstwaarschijnlijk trek jij je af op die heks als ze weer eens met de aardappel in de keel op tv is.


Waar komt Edith Schippers in eens vandaan? Wat maakt dat jij denkt dat ik me aftrek als zij op tv is? En waarom vind je het nodig om haar heks te noemen als je in de voorgaande zin nog belooft om niet te zeggen wat je van haar vindt? Je raaskalt, maakt jezelf belachelijk en bent al weer bezig om mensen uit te schelden...

eatsleepraverepeat schreef:
Heb jij al die tijd in een hoekje gezeten, totdat ik weer reageerde.
Triest figuurtje ben jij.


Uhm nee. Ik reageer regelmatig. Ook op posts waar jij niet in verschijnt. Maar dat zal je wel ontgaan zijn. En je kunt me dan een triest figuur vinden, vooralsnog leg je het met al je niet ter zake doende onderbuikgevoelens af wat fatsoen betreft en dat maakt jou in mijn optiek een stuk sneuer.

eatsleepraverepeat schreef:
Nee het word ook ons laatste ll...


Good for you. Mojo zal er vast wakker van liggen... (Overigens is het wordT met een T. Blijven oefenen ESR. Dan komt er vast een dag dat je foutloos gaat schrijven.)

 0
geen avatar
wo 15 jul 2015 00:18

eatsleeprave.. Ga de documantaire kijken, slet vrees. Zij is een Quincy aanhanger vpro style...

Dan pas oordelen.

En ga wennen aan mensen met een mening, anders is een dictatuur of het kalifaat een optie voor jou...Ze is een labiele trut heb je echt niet alles gekeken, kan mij de scene met die donkere kut/clit anders zie jij weer kans op scheldwoordjes, arts nog herinneren...etc etc.

Ik vind die 2 sowieso niet bepaald hoogstaand en schippers is het zelfde niveau.
Ja ik weet er meer van, ben zelf werkzaam in de zorg en jij?En min partner en veel vrienden idem. Quincy vind zichzelf kunstenaar kijk oog om oog met Sven Kokkelman ff terug 20 min tp tv! Sven heeft hem door, quincy kan enkel nog dom lachen en word gefileerd.
Dat jij op mij reageert dan heeft quincy z'n doel bereikt die wil enkel mensen tegen elkaar op zetten als kunst...Heeft niets met zijn zwart zijn, racisme en slavernij te maken etc etc.

Btw, ik zet enkel een reactie neer als ik wat te melden heb, niet van top line up, of kolere line up, of schuif maar door naar ll reacties, die hebben we nu wel gelezen.

Ik had het er te druk voor, en vakantie, maar dit irriteerde mij oprecht, ll was altijd vpro, nu weer 3fm...Nu weer terug naar de vpro...die 2 zijn 1 hoor ik je denken...je snapt hem niet...

Wat wil en moet ll ermee? Wat voegt het toe aan de toch al slappe line up...als je niet van house houd dan he! Heks sloeg op haar neus, weet je zelf dat je autistisch bent? Serieus geen satire.
Ja jij verdedigd alles wat haram is vandaar...

Nee wat ik van haar vind, kan en mag ik hier niet neerzetten van mij zelf. Raaskallen is prima, niets op tegen zelfs.

Jij bent al erg snel op je pikkie getrapt met de woorden heks en labiele trut, waar woon je als ik vragen mag?
Jij bent echt niets gewend. In een sgp dorp?

De laatste maanden was het erg rustig op de site, heb soms wel wat gelezen dus...
En nee zag jouw niet staan...Nogmaals lees AL het new's, wil weten wanneer welke band, waar speelt, anders kan je er ook geen mening over hebben, als je zo moralistisch wilt overkomen.

Belachelijk overkomen ben je iig nog vermakelijk, Jij bent enkel een moraalridder...En zelfs daar blink je niet in uit...waar in wel overigens?

Haha onderbuik gevoelens voor jou? Wat een aanname wederom haha.
Je geeft jezelf nog al veel eer en mij ermee ook meteen!

Fatsoenlijk ben ik zeer zeker, maar niet voor types als die wigger, sunny, edith en jij die ze verdedigd. Die zijn namelijk al iedere fatsoens norm voorbij gegaan met sletvrees en zwarte pieten als slaven...

Mojo zal op zeker gaan wakker liggen, de kaartverkoop is in jaren nog niet zo slecht geweest, geen $ voor de titty twister, en over 3 weken(1 maandje dan) begint het alweer!
Nee want het is nog geen voltooid verleden tijd, wij gaan nog wel, even principes op zij zetten, alles is al geboekt, en vakantie gepland...en staan toch paar leuke acts en gezilligheid!
Maar alweer net voor hoogtepunt gestopt en wat leukers ervoor terug zoeken.

Het leven bestaat uit meer dan foutloos typen, irl word(t) ik never gecorrigeerd op mijn spreken, dat vind ik belangrijker...Maar ook dan zou het mij weinig schelen.

Succes in uw leven, mister taal nazi/purist.

 -2
geen avatar
wo 15 jul 2015 00:29

eatsleeprave.. Zo midas, alles nog eens terug geklikt.
Ik reageerde nog recenter dan jij, 3/4 weken geleden. Positief Proms bericht.
Jij reageert enkel op ll, enige x dat jij als ouwe lul nog uit gaat natuurlijk, en kritiek op JOUW festival, dat pik jij niet he..Hahaha multilul.

Nou ik heb dan news voor je, ik blijf doorgaan met kritiek tot dat ll het wel begrepen heeft!
Dat deed ik met Pinkpop ook, en die zijn echt vooruit gegaan! 1 uur langer ruim spelen! En 5 stages i.p.v. 2/3 voorheen!

 -2
Avatar QuintMidas
wo 15 jul 2015 10:08

QuintMidas Echt ESR, als je nou je ogen eens wat beter open deed, echt zou lezen wat een ander schrijft en iets minder primair zou reageren, wellicht dat je dan wel serieus bent te nemen.

Zoals ik in mijn vorige post al aangaf, heb ik de documentaire Sletvrees gezien en vond ik hem niet sterk. Dit geldt ook voor de overige documentaires van Bergman en haar optredens omtrent de Zwarte Piet discussie. Maar blijkbaar vindt zij het nodig om die verhalen op te tekenen en dat staat haar volkomen vrij. Net als dat het jou vrij staat om jouw meningen te spuien. Het enige wat ik van je vraag is dat je dat doet zonder mensen van alles te noemen. Benamingen als labiele trut, heks, triest figuur, autist, taalnazi en multilul voegen namelijk inhoudelijk niks toe aan een discussie en eerlijk gezegd kom je door het gebruik daarvan op mij over als iemand die al schuimbekkend en heftig gesticulerend zijn onderbuikgevoelens met de werel meent te moeten delen middels het anoniem tikken van slechtgeschreven stukjes.

Daarnaast kan ik je aanraden mijn profiel eens op te vragen als je zo'n interesse in mij hebt. Niet dat het er in de discussie ook maar iets toe doet, maar alle info die ik openbaar wens te maken is daar terug te vinden, inclusief woonplaats (Utrecht; Hoezo SGP-dorp?) en laatste reacties (O.a. op 19/06 & 27/06 reacties op de win-actie voor A Night At The Park; Hoezo alleen op LL-topics reageren?).

Dus beste ESR, vooruit, probeer het nog een keer. Laat nou nog een keer weten wat je nu precies probeert te zeggen en doe dat nou eens zonder je te verlagen tot het uitschelden van mensen en het bezigen van platitudes als "Je trekt je zeker af op..." en "Jij bent al erg snel op je pikkie getrapt". Dan beloof ik dat ik je taalfouten door de vingers zal zien.

 0
geen avatar
wo 15 jul 2015 12:49

eatsleeprave.. Je kent de term multilul toch wel of niet lullo? Labiele slet, sloeg op sletvrees, als je dat niet snapt ben je hopeloos autistisch ingesteld. Taalnazi's is ook normale volksterm.

Haha schuimbekkend. Ik vind het helemaal prima wat jij denkt serieus...

Slecht getypt bedoel je...

Nou ja op te vragen, hoezo? Jeetje Utrechter en zo narrow minded. Bizar, jij bent vast in een dorpje geboren.

Utrechters die ik ken, zijn nog al openminded.

Ja dat was een oud topic he, dat zoek ik niet door van Mei...die van mij was eind Juni vandaar...

Ok, lang verhaal kort, sunny, quincy en edith voegen NIETS toe aan een mooi Lowlands festival.
En waarom? Buiten dat niemand op ze zit te wachten, zet het kwaad bloed bij vele Ll-ers. Geloof het of niet. Ach een typfoutje hier en daar...

 -2
Avatar QuintMidas
wo 15 jul 2015 13:40

QuintMidas En wederom geef je er blijk van nauwelijks in staat te zijn een fatsoenlijke reactie te geven. Iemand uitmaken voor lullo is in jouw kringen misschien geen schelden, naar mijn mening is het wel degelijk beledigend bedoeld en voegt het werkelijk niks toe aan deze discussie. En dat geldt voor veel van de door jou gebezigde kwalificaties van mensen.

Daarnaast spreek je jezelf weer eens tegen. Je had het in je eerste post over een labiele TRUT, niet over een labiele SLET. Het zoveelste bewijs dat je in je behoefte uiting te geven aan je opwinding het belangrijker vindt om mensen voor van alles uit te maken, dan inhoudelijk te reageren.

En op te vragen, ja. Klik maar eens op de naam van degene waar je het profiel van wil zien en zie, er gaat een wereld aan informatie voor je open. Scheelt een hoop in de foute en lachwekkende aannames die je doet.

Tot slot vind ik het ronduit hilarisch dat iemand die zelf zo slecht om weet te gaan met fatsoenlijk onderbouwde kritiek op zijn nauwelijks leesbare epistels, anderen er van beticht narrowminded te zijn. Jíj bent hier toch zeker degene die vindt dat anderen geen podium op LL zouden moeten krijgen, omdat hun mening jou niet aanstaat? Wie is er dan narrowminded?

 0
geen avatar
do 16 jul 2015 13:32

eatsleeprave.. Gast, wat zeur je nou man? Er staat toch niets hatelijks of een scheldwoord? Grow up man, en laat je niet zo snel op je pikkie trappen joh.

Ben je vroeger veel gepest met lullo of zo? Come on, get over it! Trut, slet, tegenspreken? Man wat ben jij oeverloos autistisch 1 woordje anders en dan spreek ik mijzelf tegen?

Man je bent nog autistischer dan die meneer van man bijt hond! Die is nog handig met z'n handen, jij hebt enkel 10 voor taal als bezigheid...

1 woord vervandering, wisseling en je ziet en denkt er meteen weer wat achter, die ziekelijke achterdocht ook. Ga naar je doctor man, voor het te laat is, en laat je helpen, je bent een zeer droevige autist, die onmenselijk achterdochtig is en zeer depressief en dat met dit mooie weer.

Ik heb het serieus met je te doen.

Jij bent bijzonder narrowminded dat is een fact.
Ow je bent pas openminded als je quincy met open armen ontvangt hahahaha.
Wat een eind conclusie trek jij zeg, lachwekkend!

 -2
Avatar QuintMidas
do 16 jul 2015 15:24

QuintMidas Je wilt het echt niet snappen hé? Ik vind het simpelweg triest dat je je punt niet weet te maken zonder mensen van alles naar hun hoofd te slingeren. En met mij anderen. Dat heeft niks met narrowminded zijn te maken, noch met op mijn pik getrapt zijn. Dat heeft simpelweg met goed fatsoen te maken.

Echt ESR, ik geloof best dat je met hele valide argumenten aan zou kunnen komen als je dat zou willen, maar je verkiest het elke keer weer om mensen voor rotte vis uit te maken. Misschien dat dergelijk apenrotsgedrag je in jouw kringen top of the foodchain maakt, in de echte wereld maak je je alleen maar belachelijk.

Waarom ben je toch zo bang voor het verhaal Quincy en Schippers? Ik ben het ook niet met ze eens (integendeel), maar zie daarin nog geen reden ze niet een podium te geven. Sterker nog, als je echt zo overtuigd bent van je gelijk en argumenten, waarom ga je dan niet met ze in debat? Of ben je zo'n type dat vrijheid van meningsuiting enorm belangrijk vind, zolang het maar wel strookt met jouw mening? Zoals een zekere populistische politicus uit Limburg, lekker schelden en je zogenaamde morele verontwaardiging voor eigen parochie preken, maar een echt debat aangaan ho maar... Nee hoor, ik kan het nu al weer gaan uittekenen wat ik volgens jou in je volgende post ben: autist, op mijn pik getrapt, zielig, uit een dorp, grootstedelijk arrogant, vpro, rechts, links, op, neer, vooruit, achteruit. Ben ik nog wat vergeten?

 1
geen avatar
do 16 jul 2015 19:12

eatsleeprave.. Waarom typ je in de wij vorm? Amateur demagoog, die je er zit. (geen scheldwoord wederom).

Ach komt de moraalridder weer aan, de fatsoensrakker, Ben je Jan Peter Balkellende of stem je enkel cda.

Of ben je van de sgp?

Ik heb de argumenten voor zowel sunny als die andere griezel al gezegd, ik heb geen herhalings drang zoals jij.

Ik ben voor niemand bang, ga jij er lekker zitten dan als enige, sterkte daar.

Ik zit dan aan mijn ontbijt. Nee met die lui valt niet te debeteren, die zijn enkel uit op shock reacties. Zelfde laken een pak, ik praat liever gezellig met mede lowlanders.
Altijd leuk!

Ik ben er nu wel weer klaar mee. (met jou dus)
Dit was mijn uitspraak, en hier zult u het mee moeten doen.

Over aannames maken dat ik een pvv-er ben. Haha dat mag wel he, maar ow wee als ik het doe.
Ik heb op Emile Roemer gestemd, al ben ik het ook daar niet meer mee eens...

Wel aardige gozert hoor, nog steeds. Nee heb onthouden dat je in Utrecht woont he, al zegt dat nog niets...

Ja je vergat je domheid nog....

 -2
geen avatar
do 16 jul 2015 19:14

eatsleeprave.. Haha je gaat naar jet rebel en bent eind 30...Hahahahhaha naar die nicht die zich perse in het vrouwen kleedhokje wil omkleden bij Zara hahahaha.

En die stompzinnige prince act van hem, maar dan vals he...

Wow en dan over fatsoen en volwassenheid prediken...

Hahahaha, voorlopig dien jij je veel beter te zwijgen.

 -2
Avatar zizou
do 16 jul 2015 20:04

zizou WoW wat zet jij je voor schut!

 1
Avatar QuintMidas
do 16 jul 2015 20:32

QuintMidas "Oeh oeh! Ah ah!", klinkt het wederom op de spreekwoordelijke apenrots. En het onbeschaafde deel der natie keek vol bewondering op naar hun boegbeeld ESR die onverstoorbaar door blijft gaan met verbale diarree spuiten. Voor iemand die er klaar mee is, blijf je toch redelijk volharden in je scheldkanonnades. Maar fijn om te weten dat je je repertoire hebt uit weten te breiden met de kwalificaties demagoog, moraalridder, fatsoensrakker, griezel en nicht. Zo zie je maar weer, verheffing van het volk werkt! Zelfs ESR blijkt niet te dom om bij te leren.

Wel jammer dat je voor de zoveelste keer blijk geeft van je onkunde fatsoenlijk te kunnen lezen, want waar type ik ook al weer precies in de wij-vorm? Tevens beticht ik je er nergens van pvv-er te zijn. Ik geef slechts aan dat je onwil om op normale en fatsoenlijke wijze met mensen in debat te gaan mij doet denken aan een bepaalde politicus die exact diezelfde onwil laat zien. Zegt veel over jou dat je dat meteen weet te vertalen naar "Hij vindt mij een pvv-er."

Je opmerking wat betreft argumenten is natuurlijk grote onzin. Veel verder dan de stelling "Hullie zijn ... (Vul hier een willekeurige negatieve kwalificatie in), omdat ze stom zijn, want ik ben het niet met ze eens" ben je vooralsnog niet gekomen. Kun je toch amper een argument noemen, vind je ook niet? Ga nou eens de diepte in. Kom op. Je kunt het vast wel. Als je maar probeert.

Zullen we anders een spelletje doen? Maak de zin af:
"Ik heb liever niet dat LL Quincy Gario en/of Edith Schippers een podium biedt, omdat..." Wedden dat het je niet lukt zonder deze personen weer van alles te noemen?

En inderdaad naar Jett Rebel ja. Waarom? Omdat iemand die mij dierbaar is mij daar graag mee naar toe wil nemen. Mag het? Geen idee overigens wat dat met fatsoen of volwassenheid te maken heeft. Je maakt me wel nieuwsgierig. Wat maakt het dat ik vanwege het bezoek aan een willekeurige artiest in een willekeurige concertzaal jou niet op je onfatsoenlijke gedrag mag wijzen? Knap ook trouwens dat je volwassenheid erbij weet te slepen. Volgens mij heb ik je in dit topic nergens onvolwassen genoemd, of wel soms? Onfatsoenlijk en sneu ja, maar onvolwassen... Nee, ik kan het zo snel niet terug vinden.

 0
geen avatar
vr 17 jul 2015 10:42

eatsleeprave.. Nee iemand met een aap vergelijken mag dan wel weer van de fatsoensrakker....

Je bent een amateur demagoog alleen als het je uitkomt...dus een inconsequente incompetente amateur demagoog.... Haha met diaree aankomen en dat opperen dat ik scheld. Hahahaha. Volgens mij heb ik je geen griezel genoemd maar goed...

Je sprak een x in de wij vorm...

Moet ik serieus quincy op de loep nemen en sunny en schipprs?

Koenders heeft nog wat gepresteerd. En is een sterke persoonlijkheid met goede eigenschappen en capabel binnen zijn beroepsgroep.

Jij komt enkel met gorilla, je scheld bla bla en dat dan 18x herhalen, anders heb je niet....

De diepte in met jou, word erg lastig kan ik je vertellen, want dan trek jij mij steeds weer naar het oppervlakkige...

Dat bewaar ik veel liever voor de irl gesprekken, o.a. op festivals. ;-)
Geloof het of niet...

Ik heb alles al over die 3 gezegd, er stond allang dat enkel de verzekeraars $ wat opschieten met dat bizarre beleid van die heks. Zorgverleners moeten dik en dik inleveren tegen de 7%. Het rijk schiet er echt niets mee op, want de verzekeraars de boeven vangen meer. Wat schiet je er mee op dan? Fijn in crisis tijden joh...

Sunny voegt met haar tv optredens als documantaires niets toe aan het tv moyenne.

Ik kijk persoonlijk liever naar Michiel van Erp. Maar goed dat is een kwestie van smaak.

Over die bijlmer *kunstenaar* is al genoeg gezegd, beter is hem dood te zwijgen, dan is het snel over met z'n zieke grapjes. Dit is geen satire maar ik meen dit.

Haha al kreeg ik $ toe. Ooit eens op de achtergrond gehoord toen we zaten in Breda...vriend van mij zei; wie is dit in hemelsnaam man? Waaroop ik antwoordde, ja neem je niet voor niets naar de meest verre plek van het festivalterrein...

Kortom je vriendin is fan haha. Valt op een nicht! De volgende stap gaat worden dat jij haar kleding moet gaan passen, kan je dat aan, rest de vraag? Omdat het bijzonder kinderachtige verschijning en "muziek" is uiteraard. Maar dat leek mij al over duidelijk toch?
Jawel zo noemde jij mij indirect wel he, maar het geeft niet, ik geef jou de ruimte voor je mening, nu jij nog voor mij, en dan zijn we er al man.

Ow nu krijgen we er sneu bij haha, die had je nog niet genoemd. Dat is geen schelden he...nee nee maar ik wel he...

Je wilt heel graag dat het gesprek loopt, zoals jij het wilt, dat gaat je toch niet lukken, maar binnen dat spectrum, overloop je jezelf met talloze fouten en onwaarheden en paradoxen.

Ik zou desalniettemin, willen zeggen, vooral doorgaan....

 -2
Avatar QuintMidas
vr 17 jul 2015 11:58

QuintMidas Grappig ESR dat je probeert je eigen getroebleerde geest op anderen te projecteren. Als er een hier loopt te schelden, dan ben jij dat.

Voor de goede orde:
- Ik noem je geen aap. Ik stel dat je gebrul niet zou misstaan op een apenrots. Dat is wat anders. Maar goed ik snap de verwarring bij wel. Je hebt al vaker blijk gegeven het moeilijk te vinden om typeringen van gedrag en persoon uit elkaar te houden. Waar je overigens vandaan haalt dat ik je gorilla noem is me helemaal een raadsel, maar dat kun je me ongetwijfeld laten zien. In het verleden heb je ook min of meer succesvol bewezen de quote-knop te kunnen gebruiken, dus dat kun je nu vast ook wel.
- Over typeringen gesproken, verbale diarree is geen schelden naar jou, maar een typering van de slecht geschreven epistels die je hier meent te moeten neerzetten. Toegegeven, de epistels zelf zouden het als belediging kunnen opvatten, maar aangezien dat geen personen zijn, geloof ik niet dat ze er heel erg wakker van zullen liggen.
- Ik sprak in de wij-vorm? Echt? Waar dan? Wederom, de quote-knop is je vriend. Ik ben zeer benieuwd, al zal het wel weer stil blijven zoals zo vaak wanneer ik een vraag stel waar je geen antwoord op hebt.
- En weddenschap gewonnen! "Die heks". Wat laat jij je enorm kennen zeg. Het lukt je niet eens om 1 keer onderbouwde kritiek te leveren zonder dergelijke woorden te bezigen. En kom nou niet aanzetten met de smoes dat dit op haar neus slaat. Ik kan me niet voorstellen dat je ieder willekeurig persoon met een opvallend reukorgaan zo noemt. Zo'n onbeschofte hork ben jij zelfs niet. Zal me een mooie zorginstelling zijn waar jij werkt als dat onverhoopt toch zo is. "Hallo mevrouw heks. Ik ben ESR, uw zuster van dienst vandaag. Nee, nee. Ik scheld u niet uit voor heks. Ik heb het slechts over uw neus."
- Over niet beantwoorde vragen gesproken, kun je mij al laten weten wat het bezoek aan een show van Jett Rebel met fatsoen te maken heeft?
- Dus ik noemde indirect kinderachtig? Serieus? Ook hier zul je me ongetwijfeld kunnen laten zien waar ik je gedrag in meer of minder mate als infantiel bestempel. Quote-knop ftw! Of speelt dit zich slechts tussen je oren af?
- Hahahaha, sneu had ik inderdaad nog niet genoemd. Hahahaha.
Oh wacht... Toch wel...
QuintMidas schreef:
Maar dat zal je wel ontgaan zijn. En je kunt me dan een triest figuur vinden, vooralsnog leg je het met al je niet ter zake doende onderbuikgevoelens af wat fatsoen betreft en dat maakt jou in mijn optiek een stuk sneuer.

(Zie, zo moeilijk is het echt niet om te quoten...)
- Paradox... Zo, zo. Toe maar. Dure woorden gebruiken. Misschien kun je ook hier even quoten en aangeven waar de (ogenschijnlijke) tegenstrijdigheden in mijn verhaal zijn terug te vinden. Of bedoelde je soms hypocriet maar schreef je paradox? Geeft niks hoor. Het zijn tenslotte allebei moeilijke woorden...

 0
Avatar QuintMidas
vr 17 jul 2015 12:09

QuintMidas QuintMidas schreef:
- Ik sprak in de wij-vorm? Echt? Waar dan? Wederom, de quote-knop is je vriend. Ik ben zeer benieuwd, al zal het wel weer stil blijven zoals zo vaak wanneer ik een vraag stel waar je geen antwoord op hebt.


Excuses. Je had gelijk. Ik heb inderdaad in de wij-vorm gesproken.

QuintMidas schreef:
En ja hoor, daar was ESR weer met zijn vriendelijke woorden die we toch vooral geen scheldpartijen mogen noemen.


Heeft overigens niks met demagogie of de pluralis majestatis, maar met het feit dat je in het verleden al eens hebt aangegeven dat wij (= de bezoekers van deze site die zich ergeren en jou aanspreken op jouw omgangsvormen), jouw persoonstyperingen niet als schelden moeten beschouwen. Maar je hebt gelijk. Misschien is het wat voorbarig van me geweest om ook namens anderen te menen moeten spreken.

 0
geen avatar
vr 17 jul 2015 22:49

eatsleeprave.. Jaja alles is wat anders maar vertroebelde geest is natuurlijk ook weer geen scheldvorm...jij vind jezelf wel heel wat voorstellen he?

Jij bent het voorbeeld dat je een beetje teveel in jezelf bent gaan geloven...

Ja man jij bent HET voorbeeld van een inconsequente, paradoxale paardenvijg. Dit is een pleonasme geen scheldwoord hoor!

Ach al heb ik argumenten, dan reken jij ze bij voorbaat als non argumenten, omdat ze van mijn toetsenbord afkomstig zijn.

Veel plezier gewenst bij gay rebel en de eo jongeren dag hoor. Waar ik werk, staat dat er dan? Weer z'n aanname. Ik weet er alleen meer van dan jij en de gemiddelde Nederlander...

En de zorg is ook alleen het ziekenhuis, z'n simpele clown ben je dan ook wel weer... Je quote maar een eind raak, maar ik ga beslist niet doen wat jij wilt, daar heb ik teveel persoonlijkheid voor...

Voor jou wel moeilijke woorden idd, want je weet zelf al niet meer wat je typt,daar heb je mij en zelfs quotes voor nodig en dan nog, zeg je dat ik het verzin haha...

Wat een dramaqueen ben je ook hoor. Heb het serieus met je te doen en je vriend...

 -2
Avatar QuintMidas
za 18 jul 2015 01:24

QuintMidas Getroebleerde geest is inderdaad strikt genomen geen schelden, maar een typering van de geest die ik je toedicht. Dat je het als een belediging aan jouw adres opvat, zegt meer iets over je onvermogen dergelijke zaken te scheiden, dan over mijn fatsoen. Al moet ik toegeven dat je op mij niet als een heel fatsoenlijk en weldenkend persoon overkomt. Vooralsnog geef je naar mijn mening vooral blijk van een ongeëvenaarde kunde personen voor rotte vis uit te kunnen maken en zijn inhoudelijke argumenten zonder scheldwoorden te bezigen je vreemd.

Doe mij nou bijvoorbeeld eens een lol en leg me eens uit waar ik allereerst inconsequent ben en ten tweede paradoxaal. Dat je mij een paardenvijg vindt, zal mij aan mijn reet roesten. Dat beschouw ik slechts als weer een van de vele onfatsoenlijke kwalificaties die blijkbaar in jouw kringen als normaal worden gezien.

Vooralsnog kan ik vooral door blijven gaan over je gebruik van scheldwoorden ipv argumenten. Zo heb je ook in je laatste post weer een uitbreiding van je repertoire laten zien:
- Paardenvijg
- Clown
- Dramaqueen

Sterker nog, je bent blijkbaar zelfs zo opgefokt dat je niet eens door hebt dat ik mijn ongelijk toegeef op een punt en mijn excuses daarvoor aanbied. Het zij je vergeven. Ik kan me voorstellen dat als je al schuimbekkend een reactie typt, de boodschap van de ander nog wel eens uit het oog kan worden verloren.

Overigens zeg ik nergens dat de zorg alleen uit ziekenhuizen bestaat (over aannames gesproken). Ik zeg alleen dat ik mij niet kan voorstellen dat zuster ESR op het werk zich net zo uitdrukt als dat hier gebeurt. Of spreek je de mensen waar jij voor zorgt inderdaad als heks aan, als ze een opvallende neus hebben?

En quotes waar het de moeilijke woorden paradox en hypocrisie betreft!? Huh!? Serieus ESR, ga naar een specialist, want je begint nu echt dingen te zien die er niet zijn... Waar heb ik in vredesnaam gequote wat betreft paradoxen en hypocrisie?

Waarmee de volgende vragen open blijven:
- Waar noem ik je aap?
- Waar noem ik je een gorilla?
- Wat heeft een bezoek aan een show van Jett Rebel met fatsoen te maken?
- Waar beticht ik je van kinderachtig gedrag?

Ik hoop nog steeds op een antwoord op deze vragen, maar vrees dat je voor de zoveelste keer niet verder zult komen dan platitudes als autist, paardenvijg, clown en dramaqueen.

 0
geen avatar
ma 20 jul 2015 03:01

eatsleeprave.. Weet jij wel hoe jij bent he? Zo inconsequent als wat, je lult maar net hoe het jouw uitkomt, dat je feitelijk jezelf totaal klem lult, probeer je je naderhand weer mee uit te lullen...

Ik ben sowieso niet te beledigen, daar is mijn "geest" te sterk voor....En al helemaal niet door jou, een vreemde die mij edith schippers en quincy cario wil opdringen...

Ja je wilt jezelf maar neerzetten als een fatsoensrakker, dat was mij nu wel duidelijk in je epistel.
En ik maar onbeschoft en onvermogend van geest dan he...niet $ want dat zei je niet, voordat je daar over begint...

Nee tegen tuig als jou, ben ik niet "fatsoenlijk" nee...
Vind dat sowieso een cda term!

Die voorbeelden stonden er...Heb jij niet opgelet met begrijpend lezen op de basisschool?

En ben je later als autist zijnde, met het woordenboek naar woordjes gaan zoeken, omdat je het al pratend niet lukt in het leven....

He reet is niet fatsoenlijk he! Daar ga je al...

Haha opgefokt...bedankt voor het lachen! Heeft dit toch nog nut haha. Nee dat ging al over een heel ander punt, jij blijft hangen bij 1 punt/onderwerp, dat is weer jouw onvermogen, denk technisch gezien.

Moet jij zelf niet schuimbekken, van alle medicatie die jij krijgt toebedeeld dan? Zo te lezen heb je er ervaringen mee?

Jij schreef dat ik in de zorg werk...Man man heb je alzheimer of korsakoff? Ik moet alles meerdere keren herhalen... Nee ik typte die woorden, nu mix je echt alles door elkaar heen, laat het rusten jochie, neem je medicatie bij tijds, niet teveel tegelijk he! Of nou, doe anders ook maar wel joh...

rebel werd de zara uit gezet ging in het vrouwen hokje omkleden en dat mag niet he...
Een vergelijking op de apenrots.
Dat laatste meerdere malen zelfs.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.