Ook Ellie Goulding als headliner naar EXIT Festival

Ellie Goulding
Ook Ellie Goulding als headliner naar EXIT Festival
Door LotteAbrahams op 19 januari 2016 - 13:30 1 De Britse zangeres Ellie Goulding zal dit jaar de headliner zijn van de openingsnacht van het EXIT Festival 2016.

Ze is vooral bekend van hits als 'Burn', 'Love Me Like You Do', 'Lights' en 'I Need Your Love'. In november 2015 kwam haar nieuwe album 'Delirium' uit.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Bastille, Wiz Khalifa, Kensington en Nicky Romero tijdens het festival zullen optreden.

EXIT Festival vindt van 7 t/m 10 juli plaats in Novi Sad in Servië. Het festival heeft nu een speciale busactie, waarbij je voor €280,- een busretour, een ticket voor het festival en een gratis ticket voor EXIT Village (de festivalcamping) krijgt. Tickets zijn te bestellen via de website van EXIT Festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



back 2 the 90s

COOLIO EN MEER BEVESTIGD VOOR BACK 2 THE 90'SDe Amerikaanse rapper Coolio is bevestigd voor de 4e editie van Back 2 the...

ribs&blues

EERSTE NAMEN RIBS & BLUES BEKEND (O.A. THE COMMON... De eerste dertien namen voor de twintigste editie van Ribs & Blues zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.