Explore The North voegt tweetal namen toe aan line-up

Explore The North
Explore The North voegt tweetal namen toe aan line-up
Door Cartman91 op 07 november 2016 - 13:53 1 Het Leeuwardense festival Explore The North, dat plaatsvindt op 25 en 26 november in de binnenstad, heeft cabaretier, schrijver en programmamaker Arjen Lubach en de uit België afkomstige Gabriel Rios toegevoegd aan de line-up. Beiden zullen op de zaterdag hun show geven.

Eerder waren al artiesten als Warhaus, De Kift & Rats on Raft, Ben Weaver en Luwten een zekerheid voor het festival.

Explore the North is een breed, laagdrempelig winters kunstenfestival dat de historische binnenstad van Leeuwarden als podium gebruikt voor het presenteren en maken van muziek, literatuur, poëzie, verhalen, beeldende kunst, theater en vele andere kunstvormen.

Tickets voor het festival zijn al via deze site te verkrijgen. Een kaartje voor de vrijdag kost je 12,50 euro. Voor de zaterdag betaal je 27,50 euro voor een kaartje en voor een passe-partout ben je 35 euro kwijt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Robbie Williams

ROBBIE WILLIAMS OP WERCHTER BOUTIQUE EN IN GOFFERTPARKWe wisten al dat er een show van Robbie Williams aan zat te komen. Vandaag...

bloodstockopenair3

BRITS FESTIVAL BLOODSTOCK OPEN AIR MAAKT EERSTE... Het Britse metalfestival Bloodstock Open Air heeft eerder deze ochtend (7...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.