Ticketverkoop Zwarte Cross 2018 van start met slogan 'Leven Vóór De Dood!'

Zwarte Cross 2013
Ticketverkoop Zwarte Cross 2018 van start met slogan 'Leven Vóór De Dood!'
Door JoycevanDoorn op 02 november 2017 - 12:46 1 Op 12,13,14 en 15 juli is het weer zover, het Gelderlandse dorpje Lichtenvoorde zal helemaal in het teken staan van de Zwarte Cross. Hoewel het festival al een feestje op zich is, wil de organisatie aankomend jaar positiviteit extra in het zonnetje zetten.

Het festival is van mening dat een positieve mindset de wereld mooier kan maken en hoopt dat het nieuwe motto ‘Leven Vóór De Dood!’ zal uitgroeien tot een mantra dat de bezoekers tot na het festival inspireert tot optimistischer leven in het hiernamaals.

Klinkt dit allemaal goed en wil jij gewoon al zeker zijn van een bezoekje aan Zwarte Cross? Op 18 november om 11:00 uur start de wereldwijde voorverkoop voor de 22e editie van de Zwarte Cross.

Voor een dagkaart betaal je 27,50, een jeugd dagkaart (t/m 15 jaar) 10,- en een Campingkaart 120,-. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Zwarte Cross.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. KYGO, TREVOR...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

PaulElstaknews

PAUL ELSTAK, JODY BERNAL EN MEER VOOR KERSTBAL... De organisatie van Kerstbal Festival heeft de complete line-up bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.