Datum Zwarte Cross 2019 bekend

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Datum Zwarte Cross 2019 bekend
Door GraciaVisscher op 16 juli 2018 - 11:20 1 Lichtenvoorde komt nog even bij van een legendarische 22ste editie van Zwarte Cross, maar wij kijken alvast weer vooruit naar volgend jaar!

De organisatie van het festival maakte vandaag de datum van de 23ste editie bekend: Zwarte Cross 2019 vindt op 11, 12, 13 en 14 juli plaats.

220.000 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar Lichtenvoorde. "Deze 22ste editie van de Zwarte Cross gaat de boeken in als onvergetelijk, legendarisch en gewoon onmundig prachtig!", aldus een zichtbaar ontroerde Zwarte Cross festivaldirectrice Tante Rikie. “Ik kan nauwelijks de woorden vinden om deze editie te beschrijven."

De start van de voorverkoop en inschrijving voor 2019 zijn ook al bekend. De inschrijvingen voor deelname aan de Zwarte Cross starten op 3 november, vanaf 10 november kunnen leden van de Zwarte Cross fanclub ‘Harder!’ kaarten bestellen en een week later, op 17 november, start de voorverkoop voor de rest van de wereld.

Nog even nagenieten van Zwarte Cross 2018? Bekijk hier ons uitgebreide verslag!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woo Hah! festival news

LUSTRUM EDITIE WOO HAH! FESTIVAL GROOT SUCCES, DATUM...Hiphop festival WOO HAH! kan terugkijken op een succesvolle eerste editie...

Paradiso logo nieuw

TWEEDE VAN ONDEREN VOOR DE TWEEDE KEER IN PARADISO... Voor de tweede keer zal het Tweede Van Onderen Festival in Paradiso...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.