Travis Scott annuleert Pukkelpop-show - Charlotte de Witte valt in

Pukkelpop sfeer
Travis Scott annuleert Pukkelpop-show - Charlotte de Witte valt in
Door op 1 Travis Scott heeft zijn optreden op Pukkelpop afgezegd. De rapper had onvoorziene verplichtingen met de MTV Music Awards. Zo meldt de organisatie van het festival. Op vrijdag zou hij de afsluiter zijn van de Main Stage.

Charlotte de Witte neemt de plek in het programma over. Op donderdag stond ze ook al in de planning van de Boiler Room. De DJ uit Gent is flink terrein aan het winnen. Ook op Lowlands en Amsterdam Dance Event heeft ze prominente shows.

Pukkelpop vindt deze week plaats van 15 tot en met 18 augustus in Hasselt. Tickets voor Pukkelpop 2018 zijn nog verkrijgbaar via de link.

Op het muziekprogramma staan dit jaar onder andere Flogging Molly, Incubus, Papa Roach, Arcade Fire, The Wombats, Goose, De Jeugd Van Tegenwoordig, N*E*R*D*, Róisín Murphy, Imagine Dragons en Bonobo. Bekijk hier de volledige line-up van Pukkelpop 2018.
Roadburn 2019

NIEUWE NAMEN ROADBURN 2019: O.A. SLEEP MET TWEE SETS...Van 11 tot en met 14 april 2019 staat 013 wederom in het teken van Roadburn....

London Calling

THE ACADEMIC, ANEMONE EN HELENA DELAND NAAR LONDON... Twee dagen lang kun je in oktober weer genieten van nieuwe internationale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.