Voorverkoop datum en ticketprijzen Zwarte Cross bekend gemaakt

Zwarte Cross 2018 news_groot
Voorverkoop datum en ticketprijzen Zwarte Cross bekend gemaakt
Door Cartman91 op 24 september 2018 - 15:59 1 Van 18 t/m 21 juli 2019 is het zover, dan is er weer een editie van de Zwarte Cross! Zojuist zijn ook de vvk datum en ticketprijzen bekend gemaakt.

Voor de cross zelf kan je je vanaf 3 november om 11 uur inschrijven. Op 10 november om 11 uur start de Harder!-voorverkoop en op 17 november om 11 uur start de wereldwijde voorverkoop.

Dat brengt ons bij de ticketprijzen:

Voor een dagkaart ben je 30 euro kwijt (kinderen t/m 15 jaar 10 euro, kinderen kleiner dan 1,40 meter kunnen gratis naar binnen).

Wil je langer op de Cross verblijven? Ook dat kan, voor een plekje op de camping betaal je 125 euro. Neem je je camper of caravan mee? Dan betaal je 475 euro (inclusief 300 euro borg).

Liever iets luxer? Voor kampeerhotel Grasnapolsky (zowel 2- als 4-persoons) betaal je 355 euro (inclusief 50 euro borg). Er zijn geen servicekosten! Wel is er een limiet van 10 tickets per bestelling.

Overigens zijn er voor de line-up nog geen namen bekend. Zodra dat wel het geval is lees je dat natuurlijk hier!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2018 news

ROCK WERCHTER ROEPT OP OM JE 3 FAVORIETE ACTS DOOR... Rock Werchter kijkt na een mooie editie van dit jaar al uit naar de...

Tiktak NYE news

TIKTAK NYE MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND (O.A.... Nog maar een paar maanden dan luiden we alweer het nieuwe jaar in. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.