De gaafste heren denim items voor festivals

Denim
De gaafste heren denim items voor festivals
Door op 1Het was weer een mooie zomer vol festivals maar in het najaar is er gelukkig ook weer genoeg te doen. In onze festivalagenda vinden we bijvoorbeeld de Poprondes, Amsterdam Dance Event en de indooreditie van We Are Electric. Je zou kunnen zeggen dat Nederland echt een festivalland is want de gemiddelde Nederlander gaat namelijk ieder jaar wel 17 keer naar een voorstelling of festival.

Op een festival loop je graag in kleding dat tegen een stootje kan, lekker zit en er ook nog eens stijlvol uitziet! Kledingstukken gemaakt van spijkerstof zijn hier goede voorbeelden van. Hieronder lichten we er een paar voor je uit.

Het spijkerjack
Niets is zo rock 'n' roll als een goed zittend spijkerjasje. Dit tijdloze item is al populair sinds de hoogtijdagen van Mick Jagger en Jim Morrison.

De spijkerbroek
Of je nou komt om te hossen, te crowdsurfen of gewoonweg van de muziek te genieten in een toffe heren jeans, zoals deze bijvoorbeeld, sta je er altijd prima bij op een festivalweide. Tegenwoordig kun je gemakkelijk aan de fitting komen die bij je past.

De spijkerblouse
Voor echte comfort en stijl kies je de heren spijkerblouse. Daarmee loop je precies op de lijn tussen net en nonchalant. Mocht je geraakt worden door rondvliegend bier dan ben je ook goed beschermd.

Denim lijkt wel uitgevonden te zijn met de festivalganger in gedachten. Een goed denim item gaat lang mee en is ideaal voor zorgeloos genieten met een drankje in je hand bij de optredens van jouw favoriete artiesten.Nacht van de Poëzie 2018 news

WILLEKE ALBERTI EN SHIRMA ROUSE LAATSTE NAMEN NACHT...Aanstaande zaterdag, op 29 september vindt alweer de 36ste editie van de...

Mysteryland 2018 news

DATA MYSTERYLAND 2019 BEKEND Na een succesvol festivalweekend eind augustus met een recordaantal van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.