De Heideroosjes terug op Jera on Air

Heideroosjes
De Heideroosjes terug op Jera on Air
Door RobZ op 21 november 2018 - 12:23 1 Gisteren werd bekend dat de Heideroosjes een van de 40 eerste bevestigingen voor Paaspop 2019 hoorde. Vandaag wordt bekend dat de Nederlandse punkband ook op Jera on Air 2019 te zien zal zijn.

De Heideroosjes behoeven weinig introductie. Maar liefst 23 jaar maakten ze de Nederlandse en Belgische poppodia en festivals (tot aan Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands) onveilig. In 2012 stopte de band, maar ze kunnen het spelen niet laten. Het wordt de zevende keer dat de Heideroosjes op Jera on Air spelen.

Jera On Air wordt dit jaar in het weekend van 27, 28 en 29 juni gehouden in het Limburgse Ysselsteyn. Jera on Air programmeert elk jaar de beste punk, hardcore en metalcore. Op het terrein staan twee festivaltenten, een chill-area, een stuntarea, een festivalmarkt en een foodcourt.

De kaartverkoop voor Jera on Air is al begonnen. Een kaart voor drie dagen festival kost je 92,20 euro en is hier te koop. Volgende week woensdag worden er opnieuw namen voor Jera on Air 2019 bekend gemaakt.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross 2018 news

ZWARTE CROSS GOOIT 8000 VRIJDAGKAARTEN OPNIEUW IN DE...Aanstaande zaterdag 24 november worden om 11:00 uur ruim 8000 vrijdag...

readingleeds

FOO FIGHTERS, POST MALONE EN MEER VOOR READING /... Reading en Leeds festival vinden plaats vanaf vrijdag 23 augustus tot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.