De winnaar van 'Nu of Nooit': Mt. Atlas opent Pinkpop

Mt. Atlas
De winnaar van 'Nu of Nooit': Mt. Atlas opent Pinkpop
Door op 1Mt. Atlas heeft dit weekend de finale van 'Nu of Nooit' gewonnen. Naast dat ze de titel 'meest veelbelovende pop-act van Limburg' hebben bemachtigd, mogen ze op zaterdag 8 juni de vijftigste editie van Pinkpop openen.

Afgelopen maanden streden 25 popgroepen voor de felbegeerde titel. Uiteindelijk is het de rockgroep Mt. Atlas die zich mag toevoegen aan het affiche, met onder meer Fleetwoord Mac, Mumford and Sons, George Ezra en Tenacious D. Binnenkort zullen er meer namen bekend worden gemaakt voor Pinkpop 2019.

Mt. Atlas bestaat uit de leden van Recession Youth, Sugar Plum Fairy en The Ten Bells. De band maakt stoner, grunge en garage-rock muziek. Hun muziekstijl is goed terug te horen in de nieuwe single'I've Sailed the World She Said'. Naast dat je deze kunt verwachten, zullen er ook aan een aantal nummers van The Ten Bells voorbij komen tijdens hun optreden op Pinkpop, waaronder de nieuwe EP 'Lights On'.

De jubileumeditie van Pinkpop vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Op zaterdag 16 maart om 10.00 start de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Pinkpop 2019

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Pinkpop 2019.

Klik hier voor meer informatie over Pinkpop.
back 2 the 90s

FIVE NAAR BACK 2 THE 90S OUTDOOR 2019De boyband Five is toegevoegd aan de line-up van Back 2 the 90s Outdoor...

Cross-linx

CROSS-LINX FESTIVAL STOPT Cross-Linx Festival stopt. Na de editie in 2018 heeft de organisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.