The Sound Of Revolution gaat voor outdoor editie met o.a Dog Eat Dog

Dog Eat Dog
The Sound Of Revolution gaat voor outdoor editie met o.a Dog Eat Dog
Door op 1Na drie indoor-edities van The Sound Of Revolution heeft de festivalorganisatie besloten om volgend jaar ook een outdoor-editie te organiseren. Op 8 juni in Strijp-S te Eindhoven zal de eerste editie van The Sound Of Revolution Outdoor plaatsvinden.

Samen met de aankondiging van de eerste outdoor-editie, maakt de organisatie vandaag de eerste namen van de line-up bekend. De eerste namen op het affiche zijn: Cockney Rejects, H20, Dog Eat Dog, Booze & Glory, Carnivore A.D., All For Nothing, Grove Street Families, Hawser, The Young Ones en Gorilla Biscuits. Binnenkort worden er meer namen bekend gemaakt.

Tickets voor The Sound Of Revolution Outdoor 2019 gaan op vrijdag 21 december om 12.00 in de voorverkoop. Vanaf €49,- kun je een kaartje kopen via deze link.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Sound Of Revolution Outdoor.

Foto: Dog Eat Dog op Jera On Air door Jarka van der VeldenEurosonic Noorderslag 2018 ESNS

BISHOP BRIGGS, ALBIN LEE MELDAU EN MEER NAAR ESNS 2019Er zijn weer nieuwe artiesten aangekondigd voor de aankomende editie van...

Utrecht International Comedy Festival

UTRECHT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ONTHULT EERSTE... Het Utrecht International Comedy Festival strijkt weer neer in de Domstad....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.