Programma's Zomerparkfeest en Streetlive

Door yeahroen op 27 juni 2002 - 11:03 ZOMERPARKFEEST VENLO
Het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=702]Zomerparkfeest programma[url] is inmiddels aan het publiek gepresenteerd. In augustus is het weer vier dagen lang gratis feest in Venlo met veel straattheater en muziek van Tasha's World, Zion Train, Ozark Henry, Praga Khan, Beef, Arno, Flip Kowlier, Rob de Nijs, The Spades, El Tattoo de Tigre, Daryll-Ann, Troy Cambell, The Seatsniffers en nog veel meer...

STREETLIVE
In het Franse deel van België houdt men wel van het hardere werk op zijn tijd, niet alleen op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=363]Dour Festival[url] kun je binnenkort (relatief goedkoop) terecht voor een programmering met daarin naast veel pop ook veel dance, punk en hardcore. Ook op het Streetlive festival in Ecaussinnes kun je eind augustus terecht voor het betere punk en hardcore gebeuren. Enkele namen zijn bijvoorbeeld:
Angel Crew, Deviate, Full Court Press, The Real McKenzies, L'Esprit Du Clan, Maypole en Tech 9. [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=590]Streetlive festival programma informatie[url].

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.