Speciale Pinkpoptrein rijdt van Geleen naar Amsterdam voor Pinkpop persconferentie

Jan Smeets persconferentie 2017
Speciale Pinkpoptrein rijdt van Geleen naar Amsterdam voor Pinkpop persconferentie
Door op 1Op woensdag 13 maart houdt Pinkpop z'n traditionele persconferentie in Paradiso. Hier maakt Jan Smeets het grootste gedeelte van het programma van Pinkpop 2019 bekend. Vanzelfsprekend is Festivalinfo daar ook bij!

Dit jaar zal er op woensdag 13 maart een speciale Pinkpoptrein rijden vanuit Geleen-Oost naar Amsterdam. De treinrit is gratis en exclusief voor prijswinnaars, die ook toegang krijgen tot de persconferentie. Onderweg zal er in de trein ook live-muziek zijn! Sinds 2016 rijdt er in Limburg een trein van Arriva die volledig in het teken staat van Pinkpop. Deze wordt nu gebruikt voor een rit naar de persconferentie in Amsterdam.

Wil je kans maken op deze treinrit en toegang tot de persconferentie? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@pinkpop.nl met daarin de reden dat jij absoluut mee moet met deze trein. Vergeet niet je voornaam, achternaam en voorkeur van opstapplek (keuze uit: Geleen-Oost, Roermond of Eindhoven) toe te voegen aan de mail.

40 prijswinnaars mogen samen met een introducé meereizen naar Amsterdam.Festival Strand 2019 news1

THE DIRTY DADDIES, NIELSON, VAN DIK HOUT, GOLDEN...Komende zomer kan je in Almere weer genieten van de zon, het strand, een...

Pukkelpop4

PROPHETS OF RAGE EN THE NATIONAL OOK NAAR PUKKELPOP Pukkelpop is lekker op met namen voor de line-up bekend te maken. Begonnen we...

REACTIES

Avatar RobZ
ma 18 feb 2019 13:49

RobZ Geinig idee! Gaat vast gezellig worden in die trein.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.