Drietal afzeggingen voor Lowlands; Denzel Curry, Joji en Clairo laten verstek gaan

review: Woo Hah! 2015 Denzel Curry
Drietal afzeggingen voor Lowlands; Denzel Curry, Joji en Clairo laten verstek gaan
Door brittcrooswijk op 01 april 2019 - 17:51 1 Lowlands Festival maakt zojuist bekend via Facebook dat er drie afzeggingen zijn voor het festival dat plaatsvindt op 16, 17 en 18 augustus in Biddinghuizen.

Clairo is door Khalid uitgenodigd om mee te gaan als zijn support act tijdens zijn US-tour. Om deze reden heeft zij haar hele Europese zomertour-inclusief Lowlands- moeten afzeggen. Ook Denzel Curry en Joji zullen niet naar Biddinghuizen komen voor een optreden, omdat ze na hun Lowlands bevestiging er toch voor hebben gekozen om een show in de Verenigde Staten te doen. De kans is groot dat Clairo en Joji ook niet op Pukkelpop aanwezig zullen zijn.

Lowlands zal de komende tijd doorgaan met het dagelijks aankondigen van nieuwe artiesten. Het festival belooft ook met waardige vervangers te komen voor de drie afzeggers. Komende zomer komen onder andere The National, Tame Impala, The Streets, New Order, Royal Blood en Twenty One Pilots wel naar Lowlands. Hier vind je een overzicht van de Lowlands 2019 line-up tot nu toe.




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2019

FOLKROCKBAND BEAR'S DEN NAAR LOWLANDS 2019Na de afzeggingen van gisteren wordt er vandaag gewoon weer een naam...

Mañana Mañana 2019 news

21 NIEUWE NAMEN VOOR MAÑANA MAÑANA O.A ROBIN... Er zijn 21 nieuwe namen bekend voor het Mañana Mañana festival. Hiermee is de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.