Dias Latinos maakt headliners bekend (o.a Rolf Sanchez en Izaline)

dias latinos
Dias Latinos maakt headliners bekend (o.a Rolf Sanchez en Izaline)
Door brittcrooswijk op 18 april 2019 - 15:00 1 De organisatie van het Latinfestival Dias Latinos maakt vandaag de headliners voor 2019 editie bekend.

De headliners zijn Rolf Sanchez, Izaline Calister, Muyayo Rif, Carel Kraayenhof en Zuco 103. Bekijk de volledige line-up hier.

Dias Latinos vindt plaats van 5 t/m 7 juli in de binnenstad van Amersfoort. Het festival is gratis te bezoeken. Tijdens het festivalweekend wordt de Amersfoortse binnenstad omgetoverd tot Zuid-Amerikaans decor. Er zullen twee hoofdpodia's zijn die zich bevinden op het ‘Onze Lieve Vrouwekerkhof’ en ‘de Groenmarkt’. Daarbuiten kun je op 'de Hof' een terrasje pakken terwijl je kunt genieten van percussiegroepen, dans en DJ’s. Op 'Het Mooierplein’ worden demonstraties en workshops gehouden.







Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sziget 2019

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SZIGET: THE PRE-PARTY OF...Wie aan Sziget denkt, denkt aan oneindige vrijheid. Op het programma staan...

Maaike Ouboter

'TUSSEN DE HOGE BOMEN' MET MAAIKE OUBOTER EN DANNY... In het Amsterdamse Bos wordt er deze zomer een kleinschalig festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.