Rosalía deze zomer op o.a. Down the Rabbit Hole en Primavera Sound

Rosalia
Rosalía deze zomer op o.a. Down the Rabbit Hole en Primavera Sound
Door sjoertb op 16 mei 2019 - 12:44 1 Aankomende zomer treedt Rosalía op bij verschillende festivals in Europa.

De zangeres uit Barcelona staat begin juli op Down The Rabbit Hole. Op het inmiddels uitverkochte driedaagse festival in de groene heuvels kun je kamperen in je eigen tentje of bijvoorbeeld een bungalow met je vrienden huren.

Een tweede optie, wel wat verder weg, is Primavera Sound Barcelona. Dit festival begint op 30 mei en 1 juni treedt Rosalia op in het Parc del Forum. Sinds 2001 weet het festival steevast grote artiesten te strikken.

Festivaloptredens van Rosalía:
Primavera Sound Barcelona, Spanje - 1 juni
NOS Primavera Sound, Portugal - 8 juni
Glastonbury, Engeland - 26 t/m 30 juni
Rock Werchter, België - 3 juli
Open'er Festival, Polen - 3 t/m 6 juni
Down The Rabbit Hole, Nederland - 5 t/m 7 juli
Bilbao BBK, Spanje - 11 t/m 13 juli
Colours of Ostrava, Tsjechië - 17 t/m 20 juli

De carrière van de vijfentwintig jarige Rosalía gaat sinds haar debuutalbum 'Los Ángeles' uit 2017 voor de wind. In 2018 kwam ze met ´El mal Querer´ waarop een mix van muziekstijlen als Pop, Flamenco, latino en trap te horen is. Verder werkt ze samen met bekende Spaanse mode ontwerpers zoals Palomo Spain en choreografen als Charm la´Donna. Daardoor is alles wat wordt uitgebracht nét even anders. Ook haar samenwerking met Pharrell Williams, Pedro Almodovar en andere bekende artiesten heeft haar goed gedaan.

Waarschijnlijk ben je al eens in Barcelona geweest, daarom hier als tip bezigheden die je een andere kijk geven op deze stad en de omgeving. Mocht je een echte waterrat zijn en wil je het water in met deze hitte dan kun je een sessie wakeboarden bij het Canal Olimpic in Castelldefels boeken (15 min van Barcelona).Je kunt daar ook lekker chillen, maar je zit ook dichtbij het strand waar je ook kunt kitesurfen, mits de wind goed staat.

Als je meer een hoogvlieger bent dan kun je het ook anders doen en een ballonvlucht boeken met ontbijt bij een Catalaanse Masia inbegrepen, prachtige uitzichten op Barcelona en omgeving, echt een ervaring waar je de hele dag mee bezig bent en een levenlang aan herinneringen overhoud.

Wanneer je 's avonds klaar bent om uit te gaan kun je naar een iconische plek: het casino van Barcelona die in het Arts hotel is gevestigd. Hier wordt eind deze zomer ook het mythische European Poker Tour georganiseerd waar Fatima Moreira de Melo van team Holland waarschijnlijk ook nog aan mee doet, de ex hockeyster behaalde in eerdere EPT uitstekende resultaten. Mocht je later in de avond nog een mooie nachtclub zoals de Pacha of de Catwalk in willen, dan zit je hier goed.
We Are Electric Weekender 2019 news

WE ARE ELECTRIC KOMT MET LUXE-CAMPING ELECTRIC VILLAGEOp de buiteneditie van We Are Electric vind je dit jaar onder meer The...

Best Kept Secret sfeer

FESTIVALTIPS: OVERZICHT VOOR AANKOMEND WEEKEND Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.