Zo organiseer je een eigen festival op de bank

Dutch Headshop
Zo organiseer je een eigen festival op de bank
Door RobZ op 15 oktober 2020 - 12:44 1 Het festivalseizoen is in het water gevallen en tot overmaat van ramp hebben we ook nog eens te dealen met een verkapte lockdown in oktober en november. We mogen wel concluderen dat het niet het jaar is van de feestjes en festivals. Toch hebben we in het weekend een uitlaatklep nodig en daar kan Dutch-Headshop uitstekend bij helpen! Ontdek de online smartshop en headshop die alle ingrediënten voor een bescheiden feestje op de bank bij je thuisbezorgd.

Dutch-Headshop is een van de grootste in de branche. Sinds 2006 kun je bij deze webshop terecht voor alles op het gebied van legale softdrugs en smartdrugs. Je vindt er producten als paddo kweeksets, magic truffels, vaporizers, wietzaadjes, salvia, kratom, kanna, bongs en nog veel meer. Alle producten zijn legaal en te koop voor meerderjarigen. Dutch-Headshop is geen derderangs verkoper met maling aan iedereen. Met zeer uitgebreide informatie en een actieve klantenservice staan ze voor acceptatie, respect en passie voor soft- en smartdrugs. Veilig gebruik voor iedereen is het devies. Ook in tijden van corona.

Uitstekend alternatief
Gezien het festivalseizoen in het water is gevallen en mensen weinig meer te doen hebben in het weekend, is de vraag naar de producten van Dutch-Headshop flink gestegen. Mensen bestellen bijna twee keer zoveel als normaal in deze tijd van het jaar. Vooral paddo’s kweken, magic truffels nemen op de bank of aan de haal gaan met een vaporizer is zeer populair. Het blijkt een uiterst geschikt alternatief te zijn voor iedereen die normaal op een feest of festival te vinden is. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je met veel mensen bij elkaar komt en thuis een festival bouwt. Toch weten we dat je zonder het maximaal aantal mensen te overschrijden ook een geweldige avond kunt hebben. Vooral met producten uit de headshop of smartshop.

Veiligheid en gemak
Het gemak van Dutch-Headshop zit hem in de goede service en razendsnelle bezorging. Je hoeft de deur niet uit voor een bezoekje aan de headshop, slijterij of smartshop. Je kunt alles eenvoudig bestellen bij de webwinkel en het ligt vaak binnen 48 uur bij je op de mat. Zo werk je ook nog mee aan de maatregelen door binnen te blijven en kun je thuis een fijn feestje bouwen.

Als je (spullen voor) soft- of smartdrugs koopt in de webshop weet je zeker dat je veilig aan de gang kunt gaan. De blogs en productpagina’s van Dutch-Headshop staan vol met tips voor veilig en fijn gebruik van alle middelen. Wil je bijvoorbeeld weten wat een prettige dosering is voor magic mushrooms? Daarvoor hebben ze een speciale paddo’s en truffels dosering calculator. Zomaar een greep uit de hulpmiddelen. Bekijk de website voor het aanbod en alle handige informatie!

Dit is een gesponsord artikelCrossing Border

CROSSING BORDER 2020 GAAT VOLLEDIG ONLINE MET O.A....Het Haagse festival Crossing Border zou in eerste instantie gedeeltelijk...

Popronde news

POPRONDE WIL DOORGAAN TIJDENS GEDEELTELIJKE LOCKDOWN... Door de gedeeltelijke lockdown liggen veel evenementen opnieuw onder vuur. Zo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.