Sunnery James & Ryan Marciano eerste namen voor Don't Let Daddy Know 2021

Sunnery James & Ryan Marciano news_groot
Sunnery James & Ryan Marciano eerste namen voor Don't Let Daddy Know 2021
Door KaylynB op 19 oktober 2020 - 13:55 1 Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van 'Don’t Let Daddy Know' in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op de lijst van alweer de achtste editie.

Met hun verschillende stijlen house en techno, van tribal tot electro, hebben ze daarmee een grote fanbase op weten te bouwen. Ze werden wereldwijd door vrijwel alle grote festivals geboekt en in de afgelopen jaren hadden ze een residency op Ibiza. Zij reisden in de zomermaanden wekelijks met Armin van Buuren, met wie ze ook enkele singles produceerden, naar het Spaanse Eiland.

Mocht Don't Let Daddy Know 2021 niet doorgaan dan garandeert de organisatie dat alle kaarten die via de officiële verkoopkanalen zijn aangeschaft worden terugbetaald binnen een maand na de geplande datum. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om hun tickets te laten omzetten in een voucher voor de volgende editie.

De kaartverkoop is inmiddels al gestart. De prijzen van dit festival lopen van € 47 tot € 109.
Klik hier voor de tickets van Don't Let Daddy Know op 6 maart 2021.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



So What's Next?

SO WHAT'S NEXT? GAAT DOOR ALS EEN ONLINE FESTIVAL...Na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen heeft de organisatie...

ADE

LICHTINSTALLATIES TIJDENS HET AMSTERDAM DANCE EVENT Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) brengen lichtkunstenaars Boris Acket en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.