So What's Next? gaat door als een online festival met o.a. Nana Adjoa

So What's Next? news_groot
So What's Next? gaat door als een online festival met o.a. Nana Adjoa
Door KaylynB op 21 oktober 2020 - 16:01 1 Na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen heeft de organisatie achter So What’s Next? besloten dat een fysiek festival geen doorgang kan vinden. De ontwikkelingen omtrent covid-19 gaan razendsnel en met de opgelegde maatregelen is het niet mogelijk om nu deze vele concerten te bezoeken. Daarom heeft So What’s Next? besloten het event enkel online te laten plaatsvinden. Het festival presenteert tussen 30 oktober en 1 november talloze livestreams van opkomende én gevestigde talenten, de jaren ‘30 Spanish Dracula film met live soundtrack door Gary Lucas, throwback videos en Q&A’s met artiesten.

Vrijdag 30 oktober
Op vrijdagavond ontvangt So Whats Next? Peter Willems en de Amerikaanse gitarist Gary Lucas. Naast een Q&A en een optreden van dit duo, staat de avond bol van de muziek want er wordt terugblikt op acht jaar So What’s Next? met een aantal New York en London Sessions.

Zaterdag 31 oktober
Op zaterdagavond komt er een livestream van het concert van jazz multi-talent: Nana Adjoa.

Zaterdag 31 oktober
Na het optreden van Nana Adjoa wordt de Spaanse Dracula-film vertoont waarbij de soundtrack live wordt gespeeld door de Grammy-genomineerde gitaarheld Gary Lucas (Captain Beefheart, Jeff Buckley). Deze film met live soundtrack wordt georganiseerd in samenwerking met Natlab Eindhoven.

Zondag 1 november
Verwacht op deze dag livestreams van artiesten als ALEXANDER, Javier Subatin, Ildo Nandja Trio, Ingen Navn, Tizaan Alphonso, Blue Sands, FRÉ en Berenice van Leer & Lorijn van Piekartz.

Nog geen ticket?
Hier kan je informatie vinden voor dit online festival en tickets krijgen

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

NIEUW DANCE-MUSEUM 'OUR HOUSE' KOMT IN 2021 NAAR...Aankomend jaar krijgt Amsterdam een museum erbij met als onderwerp: de...

Sunnery James Ryan Marciano

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO EERSTE NAMEN VOOR... Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.