Dance Valley en Dutch Valley bieden fans alvast ticketreservatie

Parkpop sfeer
Dance Valley en Dutch Valley bieden fans alvast ticketreservatie
Door sjoertb op 10 december 2020 - 11:58 1 Als Dance Valley en Dutch Valley aankomende zomer groen licht krijgen kunnen de festivals in korte tijd georganiseerd worden. Zo laat de organisatie, UDC Events, vandaag weten. De plannen van 2020 kunnen namelijk grotendeels doorgeschoven worden.

Vanaf vandaag (Dance Valley) en morgen (Dutch Valley) maakt UDC Events het mogelijk om alvast een ticket voor de festivals te reserveren. Daar zitten geen kosten of verplichtingen aan vast. Zo kunnen liefhebbers een kaartje veilig stellen.

Door de ontwikkelingen rondom vaccins en sneltests ziet de organisatie het komende festivalseizoen positief tegemoet. In dit stadium is het volgens hen te vroeg om de festivalzomer af te schrijven.

Met Dance Valley wordt er gemikt op 14 augustus en met Dutch Valley op 15 augustus. Beide festivals vinden plaats in recreatiegebied Spaarnwoude. Kosteloos inschrijven voor de tickets kan via dancevalley.com en dutchvalley.com.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Donkere Dagen

NIEUW FESTIVAL VLAK VOOR KERST: DE DONKERE DAGEN MET...Om het jaar goed af te sluiten is er op de valreep een nieuw festival in...

Kendrick Lamar

FESTIVAL LES ARDENTES IN BELGIË KOMT MET KENDRICK... Even in onze ogen wrijven, maar het staat er echt. Festival Les Ardentes dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.