Strafwerk en ZAND gaan niet door - Dance- en Dutch Valley mogelijk naar september

Sfeer Central Park 2019
Strafwerk en ZAND gaan niet door - Dance- en Dutch Valley mogelijk naar september
Door sjoertb op 03 augustus 2021 - 10:57 1 Afgelopen maandag kwam er meer duidelijkheid vanuit het kabinet voor festivals in augustus. Het besluit om ééndaags festivals te beperken tot maximaal 750 personen maakt het een stuk moeilijker voor veel partijen in de branche. Organisatoren moeten noodgedwongen annuleren of kijken naar andere mogelijkheden.

De organisatie van Strafwerk heeft laten weten dat het niet door kan gaan en noemt het 'opnieuw een keiharde klap'. Het festival zou op 14 augustus in het Havenpark in Amsterdam plaatsvinden met zo'n 20.000 bezoekers.

Ook Dance Valley en Dutch Valley stonden in dat weekend op de planning en waren al begonnen met opbouwen. Er wordt nu gekeken of de festivals in recreatiegebied Spaarnwoude verplaatst kunnen worden naar september. Vanaf 1 september houden de restricties namelijk weer grotendeels op.

Strandfestival ZAND zou op zaterdag 21 augustus gehouden worden in Almere. Onder meer Krezip, Kensington, Snelle en Nick & Simon zouden optreden. Het festival is helaas geannuleerd en schuift bijna in zijn geheel door naar 20 augustus 2022.


Pukkelpop 2020 news

PUKKELPOP OPGEDEELD IN VIER LOSSE...Pukkelpop 2021 kon helaas niet doorgaan. Als alternatief worden er vier losse...

Sziget 2020 news

SZIGET NAAR 6 FESTIVALDAGEN IN 2022 De data van Sziget 2022 zijn bekend. Van 10 tot en met 15 augustus vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.