Festival Les Ardentes in België komt met Kendrick Lamar als headliner

Kendrick Lamar
Festival Les Ardentes in België komt met Kendrick Lamar als headliner
Door RobZ op 08 december 2020 - 13:13 1 Even in onze ogen wrijven, maar het staat er echt. Festival Les Ardentes dat gehouden wordt van 8 t/m 11 juli in Luik, België presenteert niemand minder dan Kendrick Lamar als headliner van hun eerste festvivaldag (8 juli). Kendrick voegt zich bij de al indrukwekkende line-up van o.a. Cardi B, Future, Bad Bunny en A$AP Ferg. Hier vind je de line-up van Les Ardentes 2021 tot nu toe.

Kendrick Lamar zou in 2020 als headliner op WOO HAH! in Hilvarenbeek spelen. Vanwege de corona-crisis ging dit niet door. Aangezien WOO HAH! volgend jaar op 9, 10 en 11 juli valt, lijkt dit de kans op een herkansing in 2021 flink te vergroten. Let wel: de officiële bevestiging van Kendrick Lamar op WOO HAH! moet nog volgen. Ook Rock Werchter zou in 2020 een optreden van Kendrick Lamar krijgen. Of hij dit optreden komend jaar gaat inhalen is ook nog niet bekend.

Kendrick Lamar is een Amerikaanse rapper, afkomstig uit Compton, Californië. In 2012 brak hij door met het album 'good kid, m.A.A.d city', dat een van de meest verkochte platen van het jaar werd. Hij werkte daarop samen met grote artiesten als Dr. Dre en Mary J Blidge. Als eerste hiphop-artiest won hij in 2018 een Pullitzer Prize.

Dagkaarten voor Les Ardentes zijn vanaf 10 december om 11:00 uur te koop. Er zijn al wel 4DAY Passes in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Les Ardentes 2021. Een ticket voor vier dagen Les Ardentes inclusief camping kost 207 euro. Zonder camping ben je met 177 flink goedkoper uit. Het is nog niet gecommuniceerd wat dagtickets voor Les Ardentes 2021 gaan kosten, maar in 2020 gingen de tickets voor 65 euro over de toonbank.




Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parkpop sfeer

DANCE VALLEY EN DUTCH VALLEY BIEDEN FANS ALVAST...Als Dance Valley en Dutch Valley aankomende zomer groen licht krijgen...

W-Festival 2021 news1

W-FESTIVAL IN BELGIË VERHUIST VAN LOCATIE EN DATUM,... Het Belgische W-Festival ziet zich door de coronacrisis genoodzaakt om op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.