Deze items zijn onmisbaar bij je eerstvolgende festival

Onmisbaar-festival
Deze items zijn onmisbaar bij je eerstvolgende festival
Door RobZ op 14 oktober 2021 - 12:30 1 De maatregelen van Corona liggen bijna achter ons en dit najaar, en zeker volgende zomer zit er een fantastisch festival seizoen aan te komen. Omdat je al een tijdje niet meer op festivals geweest bent, frissen we met dit artikel je geheugen nog eens op. Welke top 5 items zijn onmisbaar wanneer jij weer naar een festival gaat?

1. Zonnebril
Je zonnebril is essentieel. Je zult maar net hebben dat je tegen de zon in moet kijken om het podium te kunnen zien. Bovendien maakt een mooie zonnebril je festivaloutfit helemaal af. Koop niet een te dure zonnebril, maar zoek een goede aanbieding. Want iedere festivalganger weet dat het prima kan voorkomen dat je aan het eind van het festival je zonnebril kwijtgeraakt bent.

2. Zonnebrand
Je staat de hele dag buiten en als het lekker weer is, wil je graag luchtige kleding aan. Redenen genoeg om zonnebrand in je tas te stoppen. Het hele jaar door zijn er zonnebrand aanbiedingen te vinden, dus jij hoeft echt de hoofdprijs niet betalen voor goede zonnebrandcrème. Kies een zonnebrand die goed bij je huid past en die lekker ruikt, zo is zonnebrand op doen heerlijk. Wist je ook dat als er geen zon is, het toch verstandig kan zijn om zonnebrand op te smeren?

3. Verrekijker
Of je een verrekijker nu nodig hebt om je vrienden te zoeken of om je favoriete band te zien terwijl je bij een eettent zit. Een verrekijker is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker handig om bij je te hebben. Er zijn verrekijker aanbiedingen waarbij je voor een prima prijs zo’n handige kleine verrekijker kunt kopen. Stop hem in je festivaltasje en je bent er helemaal klaar voor!

4. Oordoppen
Wanneer je naast de box staat, dan kan het zijn dat het geluid te hard is. Omwonenden klagen niet voor niets dat ze de muziek een paar straten verderop nog horen. Dus als jij denkt dat de muziek te luid is, pak dan je oordoppen om zonder gehoorbeschadiging het festival door te komen.

5. Powerbank
Last but not least, neem een powerbank mee. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je telefoon leeg is en je daardoor geen foto’s en video’s meer kunt maken. Zonde gewoon, zeker als je bedenkt dat je een powerbank kunt kopen waarmee je vier keer je telefoon kunt opladen. Ook handig om een festivalweekend met een volle mobiel door te komen.


maassilo

WINNEN 2X2 DAGKAARTEN RAUW FESTIVAL IN ROTTERDAMRAUW, voorheen Festival Jazz International Rotterdam, staat voor...

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ METAL FEST KOMT MET EERSTE NAMEN VOOR 2022... Het Belgische Alcatraz Metal Fest heeft de eerste namen voor de editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.