Lionel Richie eeste headliner Lokerse Feesten 2022

Lionel Richie
Lionel Richie eeste headliner Lokerse Feesten 2022
Door melissavkoldam op 26 november 2021 - 10:31 1 De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 in Lokeren. En vandaag is de eerste headliner bekend gemaakt. Niemand minder dan Lionel Richie zal optreden op het festival.

De internationale superster Lionel Richie heeft een discografie van albums en singles om ú tegen te zeggen. Zijn muziek maakt onlosmakelijk deel uit van de wereld van de popmuziek. Er zijn slechts twee songwriters in de wereld die negen jaar op rij een nummer één hit scoorden en Richie is er één van.

De voorverkoop voor deze dag start op zaterdag 27 november om 10:00 uur. Lionel Richie treedt op vrijdag 5 augustus op en een kaartje kost €53.

Inmiddels is Lokerse Feesten niet meer weg te denken uit de Belgische festivalagenda. Vele grote namen sierden al het affiche van de Lokerse Feesten. Onder andere Simple Minds, Kasabian, Faithless, Van Morrison, Tori Amos, Mika, Neil Young, Pet Shop Boys en Snoop Dogg hebben gespeeld op de podia van de Lokerse Feesten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bospop 2019

BOSPOP VOEGT NEGEN NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP O.A....Vandaag worden er negen nieuwe namen aan het programma van Bospop 2022...

Pukkelpop sfeer

FESTIVAL EILÂN KONDIGT (OPNIEUW) EERSTE EDITIE AAN September 2022 moet de eerste editie van Festival eilân plaatsvinden. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.