Stadspark Live terug in juni met mogelijk optreden van Lionel Richie

Lionel Richie
Stadspark Live terug in juni met mogelijk optreden van Lionel Richie
Door sjoertb op 08 december 2022 - 11:11 1 De datum van de aankomende editie van Stadspark Live is bekendgemaakt: op zondag 18 juni is het festival terug in Groningen.

Onlangs werd er door de organisatie een sterke hint gegeven naar een mogelijk optreden van Lionel Richie op het festival. Zie het Instagram-bericht hieronder. De tekst 'Is it me you're looking for?' komt uit de wereldhit 'Hello' van de Amerikaanse zanger. In de comments wordt al druk gespeculeerd over zijn komst naar het festival.

Vorig jaar was er op Stadspark Live een mix van nationale acts en internationale acts waaronder Krezip, Skunk Anansie, Simple Minds en Crowded House.

In de komende maanden kunnen we de programma-aankondigingen en ticketinformatie verwachten.Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Stadspark Live  2023
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Stadspark Live
Stadspark Live 2023
€ 79,50
Pinkpop festival sfeer 2022

ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL EN MEER NAAR BALATON... Balaton Sound 2023 is ook aankomende zomer weer terug in Hongarije en de...

Rock Werchter 2023

24 NAMEN VOOR ROCK WERCHTER 2023: O.A. THE 1975, THE... Na Red Hot Chili Peppers en Editors komt de organisatie van Rock Werchter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.