Amsterdam Dance Event (ADE) komt met datums voor 2023

Amsterdam Dance Event
Amsterdam Dance Event (ADE) komt met datums voor 2023
Door PhaedraW op 25 oktober 2022 - 10:24 1 De 27e editie van de Amsterdam Dance Event is nog maar net aan zijn einde gekomen, maar het festival heeft nu al de data voor 2023 bekend gemaakt. Van 18 tot en met 22 oktober 2023 staat de Nederlandse hoofdstad weer in het teken van het ADE.

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zijn er op bijna 200 grote en kleine locaties verspreid over de Amsterdamse binnenstad ruim 1000 optredens van bekende en minder bekende DJ's uit binnen- en buitenland. De afgelopen editie heeft meer dan 450.000 bezoekers van over de hele wereld getrokken, wat een record is van het festival.

Het festival bestaat uit twee delen. Overdag is ADE een educatief platform met ADE Pro als ultieme business- en inspiratiebijeenkomst voor de elektronische muziekindustrie. ADE By Night is feest. Dj’s en artiesten uit de hele wereld staan op verschillende locaties in Amsterdam.

De line-up voor Amsterdam Dance Event 2023 wordt later bekend gemaakt.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

DATUM 20E EDITIE ROOTS OF HEAVEN BEKEND MET OPTREDEN...Op zondag 23 april 2023 vindt alweer de 20e editie van Roots Of Heaven in...

Rhythm & Blues Night news

RHYTHM & BLUES NIGHT KONDIGT DE EERSTE NAMEN VOOR DE... Het festival Rhythm & Blues Night brengt elk jaar vele topacts uit de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.