Datum 20e editie Roots Of Heaven bekend met optreden van David Eugene Edwards

David Eugene Edwards
Datum 20e editie Roots Of Heaven bekend met optreden van David Eugene Edwards
Door PhaedraW op 25 oktober 2022 - 11:46 1 Op zondag 23 april 2023 vindt alweer de 20e editie van Roots Of Heaven in de Patronaat plaats. Samen met deze bekendmaking heeft de organisatie ook al de eerste naam aangekondigd; David Eugene Edwards betreedt op 23 april geheel solo het Haarlemse podium.

Liefhebbers van roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziek weten het al jaren te vinden als één van de meest bijzondere festivals van Nederland. Damien Jurado, Iron & Wine, Jason Molina en Blitzen Trapper zijn slechts een greep uit de artiesten die de afgelopen edities het podium beklommen.

De frontman van Wovenhand en voormalig 16 Horse Power David Eugene Edwards gaat eindelijk solo op tour. Zonder band en zich enkel begeleidend op gitaar gaat hij dit voorjaar on the road. Daarbij put hij uit z'n rijke oeuvre van 16 Horsepower, Wovenhand en meer. De zoon van een rondreizende predikant is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een cult-figuur met een imposante staat van dienst, predikend alsof zijn leven er vanaf hangt.

Kaarten voor Roots Of Heaven zijn al in de verkoop gegaan en kosten € 29,50 per stuk.

Koop hier tickets voor Roots Of Heaven 2023

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



QueensOfTheStoneAgenws

ROCK WERCHTER 2023 MAAKT TICKETPRIJZEN EN KOMST...Rock Werchter gaat onverstoorbaar door naar het aankondigen van namen in...

Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

AMSTERDAM DANCE EVENT (ADE) KOMT MET DATUMS VOOR 2023 De 27e editie van de Amsterdam Dance Event is nog maar net aan zijn einde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.