Dauwpop 2023 start verkoop early bird tickets

Dauwpop 2013
Dauwpop 2023 start verkoop early bird tickets
Door PhaedraW op 21 november 2022 - 11:42 1 Op 2 en 3 juni vindt de 27e editie van Dauwpop plaats in Hellendoorn. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt, maar de early bird tickets zijn nu al in de verkoop! Deze tickets zijn maar beperkt beschikbaar; zodra de eerste namen bekend zijn, gaat de prijs over naar de reguliere prijs.

Traditiegetrouw hét tofste festival in Oost Nederland. Dauwpop is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een intiem festival met landelijke allure. De afgelopen vijf edities waren vooraf uitverkocht. Festivalbezoekers uit het hele land weten Hellendoorn tijdens Dauwpop te vinden.

Early bird dagtickets kosten € 65.67
Early bird weekendtickets kosten € 120.67
Mocht je een weekendticket willen met camping erbij, dan kost deze € 140.67

Koop hier early bird tickets voor Dauwpop 2023!

Vanaf 24 november gelden deze prijzen niet meer en gaat de reguliere verkoop van start. Kinder-, camping- en parkeertickets gaan in de verkoop bij de start van de reguliere kaartverkoop.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dauwpop 2023
Tickets Dauwpop 2023
Dauwpop 2023
Steve Vai

MUZIEKGEBOUW EN EFFENAAR PRESENTEREN NIEUW...Eindhoven is weer een festival rijker! Vanaf 10 mei 2023 staat tijdens BRIDGE...

anouknews.gif

CENTRAL PARK FESTIVAL VOLGEND JAAR MET O.A. ANOUK,... 17 en 18 juni wordt Park Transwijk in Utrecht weer omgetoverd tot het terrein...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.