Suikerrock 2023 schuift een week op

Paleo 2022 festival sfeer
Suikerrock 2023 schuift een week op
Door sjoertb op 14 december 2022 - 10:46 1 34 keer vond Suikerrock plaats tijdens het wisselweekend van juli en augustus. Voor de aankomende editie schuift het festival een week op. Het zal dus in 2023 plaatsvinden van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus.

De organisatie laat weten dat Suikerrock hierdoor op veel manieren kwalitatief zal verbeteren. "De verschuiving betekent dat er zich heel wat nieuwe mogelijkheden aandienen. Na de verhuis naar het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij vallen er dus opnieuw heel wat puzzelstukjes in elkaar, waardoor Suikerrock zijn toekomst mierzoet tegemoet ziet!"

Met drie podia, meer dan 50 concerten en meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is Suikerrock een van de grotere Belgische muziekfestivals. De recente line-ups omvatten Alanis Morissette, Anouk, White Lies en nog veel meer. De artiesten van de aankomende editie worden binnenkort aangekondigd.

Tickets voor Suikerrock 2023 zijn hier verkrijgbaar. Early Bird Combitickets zijn vanaf nu tot en met 6 januari te koop aan verlaagd tarief.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sonic Whip 2023

EERSTE NAMEN SONIC WHIP 2023 IN DOORNROOSJE: O.A....De eerste namen van Sonic Whip 2023 zijn bekendgemaakt. Op het festival...

Core Festival

EERSTE NAMEN VOOR CORE FESTIVAL 2023: O.A. GOLDBAND... De eerste lading namen voor CORE zijn bevestigd. Het tweedaagse festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.