Bevrijdingsfestival Utrecht krijgt hulp en gaat toch door

review: Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
Bevrijdingsfestival Utrecht krijgt hulp en gaat toch door
Door kimvanderzon op 28 februari 2023 - 09:22 1 Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Het Bevrijdingsfestival in Utrecht niet door ging vanwege gebrek aan financiële reserves. Maar er is toch leuk nieuws voor de festival liefhebbers: het festival is gered door twee partijen, stichting K.F Hein Fonds en bierbrouwer Grolsch.

Dankzij een garantstelling van deze twee partijen kan het festival toch doorgaan. Ze vinden het vieren van de vrijheid zo belangrijk dat ze te hulp zijn geschoten zodat er alsnog feest kan worden gevierd op zo'n belangrijke dag als 5 mei.

Het Bevrijdingsfestival Utrecht geeft invulling aan 5 mei en viering van de vrijheid voor de provincie Utrecht, met jaarlijks tussen de 37.000 en 45.000 bezoekers. Naast het festival is er een inhoudelijk programma met verschillende partners. Binnenkort worden de eerste artiesten bekend.

Het Bevrijdingsfestival in Utrecht is gratis toegankelijk en vind plaats op 5 mei in Park Transwijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kendrick Lamar

KENDRICK LAMAR, CAROLINE POLACHEK EN MEER NAAR...Nieuwe namen zijn toegevoegd aan de line-up van Roskilde Festival waaronder...

Concert at SEA

CONCERT AT SEA MAAKT 11 NIEUWE NAMEN BEKEND O.A.... Van 22 t/m 24 juni 2023 zal het festival Concert at Sea weer plaatsvinden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.