Extra datum voor Ludovico Einaudi op Gent Jazz 2023

review: Ludovico Einaudi - 09/07 - AFAS Live Ludovico Einaudi
Extra datum voor Ludovico Einaudi op Gent Jazz 2023
Door kimvanderzon op 20 maart 2023 - 14:26 1 De aankondiging van Ludovico Einaudi op 9 juli op Gent Jazz kon duidelijk rekenen op heel wat enthousiasme bij het publiek want de tickets vlogen de deur uit. Goed nieuws voor zij die naast een ticket grepen: er wordt een tweede festivaldag met Ludovico Einaudi aangekondigd op 10 juli om tegemoet te komen aan de grote vraag.

Naast de komst van Einaudi en Arooj Aftab op 9 juli, schuift ook ESINAM mee aan die dag. Op 10 juli worden ESINAM's futuristische fluitklanken en inventieve ritmes vervangen door de enigmatische violiste Catherine Graindorge. De Brusselse werkte de afgelopen jaren samen met grootheden als Nick Cave, Warren Ellis en John Parish en componeert muziek voor dans, film en theater. Ook met haar eigen werk maakt ze indruk. In duobezetting opent ze de main stage op maandag 10 juli.

Sinds 2002 is het festival een plek waar jonge avonturiers, hippe vogels en beslagen muziekminnaars samenkomen. Jaarlijks wordt er in Gent podium geboden aan wereldsterren, onbekende parels en jonge talenten.

De kaartverkoop is direct gestart. Haal hier je tickets voor Ludovico Einaudi op 10 juli.

De tickets kosten tussen de €42,39 en €92,39. Tickets om de andere dagen van het festival te bezoeken zijn al wel in de verkoop gegaan en zijn ook verkrijgbaar via bovenstaande link.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Gent Jazz Festival 2023
Tickets Gent Jazz Festival 2023
Gent Jazz Festival 2023
Kliko Fest1

KLIKO FEST KONDIGT EDITIE AAN MET O.A. CUBBY AND THE...Kliko Fest 2023 wordt gehouden in Patronaat in Haarlem. Op 24 juni zal het...

Mama's Pride 2020 news

GRATIS FESTIVAL MAMA'S PRIDE KOMT MET EERSTE 20... Op 13 en 14 mei zal het popfestival Mama's Pride weer plaatsvinden in Geleen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.