Festivalnieuws: Geuzenpop, 10 Days Off, TT Live e.a.

Door LIJN op 25 juli 2008 - 15:45 1 Dat het festivalseizoen in volle gang is, is niemand ontgaan. Nieuwe festivals, nieuwe namen, online sets, het gebeurt allemaal. We hebben voor jullie even wat nieuws op een rijtje gezet.


Het Geuzenpop festival komt weer met een boel nieuwe namen. Op 23 augustus kunnen we genieten van Herb-A-Lize It, Balkan Beatz, Perestroika Sound System, Ottoboy, Tremolo Theun, Mirna's Fling, Inge van Calkar, The Sampleslackers en The Trainwreckers Crew.

Het 10 Days Off festival, dat in Gent in volle gang is, kan ook online gevolgd worden. Op de website van Studio Brussel zijn een aantal sets te horen en interviews zien.

De eerste namen voor Eurosonic worden medio 2008 al bekend: Jean Parlette, Pioneers of Love en Daily Bread komen naar Groningen in januari 2009.

Op het TT circuit in Assen zal een nieuw festival plaatsvinden: TT Live. Op 22 september brengt de organisatie een avond Nederlandse artiesten. Achter elkaar zullen The Girls, Krezip, Moke, Ilse DeLange en Kane te zien zijn.

De W2 te Den Bosch komt ook met een nieuw festival, op 12 en 13 september is daar het B-There Festival. Hier kunnen we optredens zien van Shane Shu, Hit Me TV, The Kevin Costners, Freaky Age, Cartes & Kleine Jay, Good Things End, Worldwide Ponyride, Destine en The Death Letters.

Nieuws rond Sziget in Hongarije is dat de Nederlanders massaal kaarten hebben aangeschaft. Het festival kan dit jaar rond de 6.000 kaaskoppen verwachten. De klompendans? Broodje van Kootje? De tijd zal het zeggen.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet bij het Flevofestival kunnen zijn, of kan je er gewoon niet genoeg van krijgen? Dan is zondag 24 augustus een hele mooie avond voor je. Hedon in Zwolle komt met een afterparty. De eerste twee namen zijn bekend: Ruth uit Amerika en Lynn uit ons eigen land zijn in ieder geval aanwezig.

Het nieuwe seizoen wordt in Ottersum geopend met Festival Roepaen, een festival vol 'independent headliners'. Headliner zal gevonden worden in Joe Purdy, wiens liedjes te horen zijn geweest in series als Lost en Grey's Anatomy. Andere artiesten die 28 september op dit festival staan zijn: Amalie Riis, CS Nielsen, Tobias Stenkjear, Ian Britt, Davie Lawson, Nemo Jones, Arthur Adam, Bart Oostindie, Dede Priest, The Bowerbirds en Nathan Hamilton.


Ontbreekt er iets, weet jij ook leuk nieuws? Dit (en andere feiten) kun je doorgeven via de submit.zeelandnews.gif12

CONCERT AT SEA HAALT RECORD KAARTVERKOOPNiet grootverdieners als The Police of Neil Diamond, maar het Zeeuwse...

lowlandsnewss.gif20

LOWLANDS NIEUWS: O.A BLOKKENSCHEMA EN FILMPROGRAMMA Velen hebben er op zitten wachten, en dan is nu toch het moment aangebroken:...

REACTIES

Avatar Marz667
vr 25 jul 2008 16:05

Marz667 10 Days Off festival. 's Nachts feesten en overdag naar de interviews luisteren. Wie dat overleeft verdient een medaille.

 0
Avatar KoenHK
vr 25 jul 2008 16:18

KoenHK Woow...Geuzenpop heeft echt nog veel meer coole namen. Ik kom echt wel zeker voor PETER PAN SPEEDROCK en ELECTRIC EEL SHOCK! vette shit en rock'n roll!!!

 0
Avatar Obey-Your-Master
vr 25 jul 2008 16:22

Obey-Your-Ma.. wauw TTLive is wel erg origineel xD dezelfde artiesten als elk ander NL popfestival met nederlandse namen... ik mis alleen Voicst nog.. :P

 0
Avatar KoenHK
vr 25 jul 2008 16:55

KoenHK tja daar ben ik het wel mee eens, weer zo'n eenheidsworst...

Eigenzinnig en alternatief is toch echt beter.

 0
Avatar jos_theboss22
vr 25 jul 2008 17:09

jos_theboss22 KoenHK schreef:
tja daar ben ik het wel mee eens, weer zo'n eenheidsworst...

Eigenzinnig en alternatief is toch echt beter.

ach de meeste festivals spelen liever op safe.

 0
Avatar Jaok
vr 25 jul 2008 20:57

Jaok Het B-there festival is ook lachen! Hit Me TV is zeker de moeite waard om te horen en vooral te zien. Shanu Shu is daarentegen heel anders maar ook echt vet en The Kevin Costners zijn ook echt wel vet. Voor 'n gratis 'festival' is dat dus niet verkeerd! Maar eerst Pukkelpop...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.