Komende editie Mañana Mañana wordt de laaste

Manana Manana persfoto
Komende editie Mañana Mañana wordt de laaste
Door redactie op 07 juni 2024 - 10:47 1 Het Achterhoekse festival Mañana Mañana vindt plaats op 13, 14, 15 en 16 juni in Laren, Gelderland, heeft vandaag aangekondigd dat de tiende editie dit jaar tevens de laatste zal zijn.

In een verklaring legt De Feestfabriek uit: “In de week voor het festival van start gaat, hebben we een moeilijke beslissing moeten nemen: Mañana Mañana 2024 is de tiende, maar ook de laatste editie. We willen eerlijk zijn naar alle dierbare en trouwe bezoekers die al maanden toeleven naar volgend weekend. Daarom kiezen we ervoor om bezoekers en andere betrokkenen op voorhand in te lichten over dit ongelofelijk moeilijke besluit."

"Het afgelopen jaar werkten we met hart en ziel aan een nog avontuurlijker, sfeervoller en gastvrijer Mañana Mañana. Zo zijn er zes nieuwe podia, een knussere terreinindeling en een verbeterd campingbeleid waarbij zelf meegenomen eten en drinken is toegestaan. Ondanks alle inspanningen is de kaartverkoop niet genoeg om het evenement rendabel te maken."

"Iedereen die een kaartje heeft gekocht of dat nog wil doen, krijgt het volledige aanbod en er wordt nergens op afgeschaald. We staan straks voor jullie klaar met vier dagen boordevol alternatieve muziek, zinnenprikkelend theater, heerlijk eten en dat alles in een prachtige, sprookjesachtige en groene omgeving."

"De laatste editie Mañana Mañana: dat klinkt, zoals elk afscheid, een beetje verdrietig en dat is het ook. Maar we gaan er samen met alle bezoekers, artiesten en andere betrokkenen een geweldig feest van maken. Het was en is ons een waar genoegen om dit coole festival jaarlijks te mogen organiseren en we gaan feesten alsof het de laatste dag van ons leven is. Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!"

Inmiddels staan er al meer dan 70 artiesten op het affiche van Mañana Mañana Festival waaronder Ruben Hein, The Grand East, Leif de Leeuw Band en Kanaan Klik hier voor de festivalpagina van Mañana Mañana!

Nog geen ticket voor Mañana Mañana festival? Klik hier om je ticket te bemachtigen voor Mañana Mañana festival.
Ticketsprijzen:
Dagkaart: €37,50
Driedagenkaart: €95,-
Camping kaart: €125 tot €155

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSziget 2023 sfeer

SUIKERROCK FESTIVAL EN LOKERSE FEESTEN MAKEN NIEUWE... Suikerrock en Lokerse Feesten maken allebei nieuwe namen bekend voor hun...

AMF

AMF ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET O.A. TIËSTO,... AMF heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt van hun aankomende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.