Nieuws rond de Popronde

Door Jazza op 05 augustus 2009 - 18:39 1 De programma's per stad staan nog niet op de website van de Popronde, maar de contouren van de line-up's in de verschillende steden wordt langzaam duidelijk. Wie klikt op een van de 99 verschillende bands die dit jaar op het rondreizende showcasefestival klikt, kan zien in welke stad en op welke lokatie deze band gaat spelen.

Je kan natuurlijk ook gewoon op een van de 23 links hier op Festivalinfo klikken om te zien of een van je favoriete nieuwe Nederlandse bands bij jou in de stad komt spelen. Het programma per stad is nog niet helemaal rond, dus houd Festivalinfo in de gaten voor het definitieve programma.

Omdat wij van Festivalinfo vinden dat je nieuw (Nederlands) talent moet steunen zijn we trots om te melden dat Festivalinfo & Podiuminfo dit jaar officiële mediapartners zijn van de Popronde. Daarom zullen we op beide sites een paar leuke acties op gaan zetten en zul je ons ook tegenkomen op de verschillende Poprondes voor sfeerreportages, verslagen en foto's.lowlands2008.jpg58

THEM CROOKED VULTURES OP LOWLANDS?In het blokkenschema van de Lowlands zaterdag zit nog een lege plek. In de...

pukkelpop2009newss.jpg18

TIJDSCHEMA PUKKELPOP ONLINE Het kon natuurlijk niet erg lang meer duren, maar nu is het tijdschema van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.