Popronde Breda gaat niet door

Door Marz667 op 25 september 2009 - 13:14 1 Het aantal deelnemende podia in Breda dat geinteresseerd is voor Popronde-deelname blijkt helaas te laag. Het is voor het eerst dat Popronde Breda zou plaatsvinden op een zaterdagavond. Aanvankelijk was er - na inventarisatie door lokale partner Mezz - voldoende interesse. Vlak voor de deadline bleek dit toch tegen te vallen.

Een van de doelstellingen van Popronde is het geven van een overzicht van wat er op muziekgebied gebeurt in Nederland. Een minimaal aantal podia, een veelzijdige programmering en daarmee een minimaal aantal gigs is een voorwaarde. Helaas was dit in Breda niet het geval.

Besloten is de Popronde Breda te cancellen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAmsterdamDanceEvent20098

OOK FATBOY SLIM EN FAITHLESS TIJDENS ADE 2009Panama verrast met het programmeren van artiesten van wereldformaat tijdens...

johnpeelnews.jpg

JAARLIJKSE JOHN PEEL DAY OOK IN AMSTERDAM Nadat op 13 oktober 2005 het door de BBC opgezette initiatief jaarlijks een...

REACTIES

Avatar meef
vr 25 sep 2009 13:21

meef zonde

 0
Avatar BasP
vr 25 sep 2009 14:56

Wrong sjah, het organiseren van een popronde op een zaterdagavond gaat ook niet zomaar.. dan puilt de hele stad uit met stappende jongeren ipv liefhebbers van opkomende artiesten.

 0
Avatar SadisticMagician
vr 25 sep 2009 16:28

SadisticMagi.. liefhebbers zijn er ook, maar dan aan het stappen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.