Winnen! 1 van de 20 cd's van de Popronde

Door Jazza op 26 augustus 2009 - 11:06 1 Nog een week, dan begint de Popronde weer! Het gratis toegankelijke muziekfestijn trapt op 5 september af in de Sugar Factory in Amsterdam, om de daaropvolgende weken langs 22 steden in alle hoeken van het land nieuw Nederlands talent te presenteren. Zo stonden in het verleden artiesten als Marike Jager, De Staat, Voicst, Lucky Fonz III, The Madd, Leine, C-Mon & Kypski en Elle Bandita gratis en voor niets te zien.

Omdat wij van Festivalinfo vinden dat je nieuw (Nederlands) talent moet steunen zijn we trots om te melden dat Festivalinfo & Podiuminfo dit jaar officiële mediapartners zijn van de Popronde. Daarom zul je ons ook tegenkomen op de verschillende Poprondes voor sfeerreportages, verslagen en foto's.

En organiseren we weer een toffe prijsvraag! Zo mogen we maar liefst 20 exemplaren van de Popronde 2009-cd weggeven, met daarop de heetste namen die dit jaar op de Popronde spelen. Zo vind je er tracks van o.a. LEFT, Skinto, The Mad Trist, Robin Block, Renske Taminiau, Lola Kite, This Is Total War en vele anderen.

Het enige wat je hoeft te doen om die cd in huis te halen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar een van de 23 Poprondes wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Popronde festival-pagina's als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar de Popronde wilt) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Popronde' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot en met 2 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefplay_news.jpg1

NIEUWE NAMEN VOOR PLAY FESTIVALDe organisatie van het Play Festival te Hasselt bevestigt de komst van Joan...

CrossingBorder_Goed.jpg4

TEGAN AND SARA OP CROSSING BORDER De organisatie van Crossing Border voegt vandaag weer een aantal namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.