Bevrijdingsfestival Amsterdam presenteert line-up

Door Jazza op 17 februari 2010 - 12:19 1 De eerste namen voor het Amsterdamse Bevrijdingsfestival 2010 zijn bekend. Op de twee muziekpodia in de Amsterdamse binnenstad staan op woensdag 5 mei 2010 onder meer Junkie XL, Gotcha! Allstars, The Mad Trist, Moss, The Tunes en The La La Lies.

Het Amsterdams Bevrijdingsfestival kent een nieuwe opzet en verhuist naar de Amsterdamse binnenstad. Het muziekprogramma vindt plaats op twee podia: het hoofdpodium is op de Dam en het tweede podium op het Nesplein.

Junkie XL is Ambassadeur voor de Vrijheid. Gotcha! Allstars is bezig met een reünie-tour en ook aanwezig op de Dam. Moss opent de dag, gevolgd door The Tunes en The Mad Trist. De presentatie is in handen van Annemieke Schollaardt (3FM, Uruzgan FM en het Glazen Huis).

Ook het Nesplein is zeker de moeite waard met onder andere optredens van The La La Lies, The Cohens, Marock & Roll en Klopje Popje (winnaar Amsterdamse Popprijs 2009). Naast deze acts is er ook een showcase van bands van het ROC Amsterdam en het Conservatorium van Amsterdam. Het hele programma wordt eind maart bekend gemaakt en zal dan hier op Festivalinfo te lezen zijn.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsonisphere15

GEEN SONISPHERE EN RAW RHYTHM IN 2010Twee in 2009 gelanceerde festivalconcepten krijgen in 2010 om verschillende...

lowlandsnewss.gif29

GEEN VROEGE VOGELS OP LOWLANDS (+ UPDATE) De organisatie van Lowlands maakt vandaag bekend dat er dit jaar geen vroege...

REACTIES

Avatar TEUNNN
wo 17 feb 2010 20:52

TEUNNN ...big fucking deal?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.