RECENSIE: Dreadlock Pussy - T-Minus

Dreadlock pussy-tminus
2005-02-13 Dreadlock Pussy voorstellen lijkt een beetje onnodig, maar voor die mensen die de band nog niet kennen: Dreadlock Pussy is een alternatieve metalband afkomstig uit ons eigen kleine kikkerlandje.
‘T-Minus is net als hun andere single ‘Jacobs Ladder’ afkomstig van hun laatst uitgebrachte cd ‘Tsumi’.

Bij het destijds beluisteren van de cd ‘Tsumi’ viel het nummer ‘T-minus’ al op, aangezien het een lekker agressief, groovy nummer is.
Lekker opgebouwd met een rustig stuk, om vervolgens over te gaan op het hardere werk. Op deze single staan twee versies van het nummer: De single versie, en de versie die op het album staat. Na een paar keer luisteren moet ik eerlijk toegeven het verschil niet eens zo te merken, maar het zal er wellicht zijn. Ook is het nummer ‘100 Stories’ opnieuw opgenomen en toegevoegd op deze single. Dit nummer stond op hun EP genaamd ‘Middles’, en op het daarvoor uitgebrachte debuut ‘Sharp Instead’. Als laatst bevat de single ook nog een video van het nummer ‘Leaves of Grass’. Al met al een leuke single voor de fans, en voor de mensen die het nog niet kende als kennismaking met Dreadlock Pussy.
Recensent:Maarten Ondersteijn Artiest:Dreadlock Pussy Label:Eigen Beheer
v-male-w.h.a.t

V-Male - W.H.A.T.V-Male was één van de Nederlandse bandjes die op de 2003 editie van Fields Of...

Bullseyepowerrock-Pulverize

Bullseye-Powerrock - Pulverize Pulverize: Het verpletteren van iets of iemand. Precies waar dit album...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT