RECENSIE: Anti-Flag - For Blood and Empire

Anti Flag - For Blood and Empire
2006-04-10 Al jaren lang is Anti-Flag een van de toonaangevende bands in de punk-scene. Deze band heeft over de hele aardbol al flink wat zieltjes gewonnen en hun nieuw pronkjuweeltje ‘For Blood And Empire’ moet dat aantal laten stijgen. Voor die mensen die nog niet bekend zijn met Anti-Flag, het recept is heel simpel:
- Ze nemen geen blad voor de mond en schrijven teksten over alles wat ze denken en voelen. De overheid en regering, alles moet eraan geloven bij deze Amerikanen.
- Ze blijven trouw aan de muziek die ze altijd gemaakt hebben, lekkere old-school punk dus.
En elke keer weer krijgt Anti-Flag het voor elkaar met dit recept een lekker schijfje in elkaar te flansen. Ook ‘For Blood And Empire’, staat weer bomvol met lekkere klanken, waar iedere punkfan wel raad mee zou moeten weten.
The Press Corpse, One Trillion Dollars en Confessions Of An Economic Hit Man, zijn hier de duidelijke favorieten. Zit het vandaag even allemaal niet mee, moet je je agressie even uiten, of heb je gewoon zin om wat lekkere herrie te luisteren? Dan is Anti-Flag goede kost voor de hongerige muziekliefhebber.
Als Anti-Flag weer een keer naar Nederland komt ben ik er zeker bij!
Recensent:Maarten Artiest:Anti-Flag Label:RCA
Fluff - Cut Throat Competition

Fluff - Cut Throat CompetitionHoewel het Nederlandse Fluff nog geen volledig album uitgebracht heeft hebben...

Madder Mortem - Desiderata

Madder Mortem - Desiderata Dacht u net als ik dat Madder Mortem een death-metal band was? Dan ben ik...

ZOEKEN IN CD-RECENSIES

 

OF SELECTEER OP GENRE, ARTIEST, LABEL, RECENSENT