VERSLAG: Nightmare in R'dam 2005

Festivalinfo was aanwezig op A Nightmare in Rotterdam 2005 voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 9 foto's.

VERSLAG:

A Nightmare in Rotterdam

Terwijl Anouk met haar band staat te spelen in de grootste zaal van Ahoy' Rotterdam loopt er een kale menigte van het Metrostation naar de achteringang. In de twee kleinere zalen wordt namelijk een nieuwe indoor editie van Nightmare In Rotterdam gehouden. Deze twee zalen dragen de namen "Early Harcore" en "Present Hardcore". Waarmee ook meteen duidelijk is wat voor muziek er vannacht gedraaid wordt.

Hoewel het feest de hele nacht doorgaat, besluiten veel bezoekers zo vroeg mogelijk binnen te zijn. Een uur na openingstijd (23 uur) is het dan ook al goed vol.

De line-up van vanavond is niet heel erg vernieuwend en deze heeft de echte liefhebber al vaak gezien en gehoord. Toch zijn namen als Neophyte, Outblast, Dj Paul Elstak, Angerfist en Dj Darkraver op één avond zeker niet verkeerd! De één is nog harder dan de andere en de één maakt het nog gekker dan de ander.

Wie het namelijk saai vindt om de hele tijd te dansen en/of naar de draaiende dj te kijken heeft geluk vandaag. Vaak zijn er shows aanwezig tijdens de set. Voor bezoekers met een sterke maag is er een show met mensen die zichzelf ophangen met haken in hun rug, nek en benen en in deze positie allerlei bewegingen maken.

Naast de shows heeft UDC en Midtown Records de organisatie goed verzorgd. Veel bewaking op elke hoek, veel gratis dames en heren wc's, relatief goedkope consumptie bonnen en heropenbare kluisjes in plaats van een garderobe. Om maar een paar pluspunten op te noemen.

Bij elk feest hangt het er altijd van af wat je er zelf van maakt. Maar mocht je vandaag niet met je beste vriendengroep gegaan zijn en een beetje moe zijn dan weet Nightmare je wel wakker te houden en je te entertainen tot aan het einde. Volgens veel bezoekers was het dan ook één van de beste hardcore feesten sinds tijden!

FOTOGRAFIE:

 foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005  foto Nightmare in R'dam 2005
 
 
festival logo

HOUSEQLASSICS 2005Het is zaterdag 12 november; voor de tweede keer dit jaar vindt het festival...

festival logo

QLIMAX 2005 Er waren eens twee werknemers van Id&t die het idee hadden dat ze het beter...