Stekker in de Tunnel trekt de stekker eruit voor aankomende editie

Pukkelpop sfeer
Stekker in de Tunnel trekt de stekker eruit voor aankomende editie
Door JenniferWorrell op 16 april 2014 - 10:53 1 De organisatoren van het evenement Stekker in de Tunnel zijn genoodzaakt om de aankomende editie, dat gehouden zou worden op 19 april, te cancelen. Dit is in verband met het feit dat zij dit jaar geen vergunning van de gemeente hebben kunnen bemachtigen. Zij konden niet aan de vooraf gestelde eisen van de politie, brandweer en gemeente voldoen en moesten het hierdoor volledig afblazen.

Voor degenen die al kaarten hadden gekocht, komt de organisatie met een aantal mogelijkheden. Natuurlijk kunnen gedupeerden gewoon hun geld terugkrijgen, maar hiernaast is het ook mogelijk om ze met het geld te steunen in het opzetten van een alternatief evenement. Mits de geplande artiesten op deze andere datum ook beschikbaar zijn uiteraard.

De organisatie gaat er alles aan doen om volgend jaar wel weer met een nieuwe editie van Stekker in de Tunnel te komen. Hoe dit zal verlopen, moet nog even afgewacht worden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



best kept secret 2014

BEST KEPT SECRET KRIJGT VIJFDE PODIUMDe organisatie van Best Kept Secret maakt vandaag bekend dat het festival de...

lakeside

LAKESIDE BOEKT THE FLEXICAN & SEF, UMMET OZCAN EN MEER Het Lakeside Festival heeft onlangs weer een drietal namen aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.