Blijdorp Festival komt met een podium op het water en eerste winterfestival aangekondigd

Blijdorp Festival news_groot
Blijdorp Festival komt met een podium op het water en eerste winterfestival aangekondigd
Door Cartman91 op 01 juli 2016 - 14:31 1 Het Rotterdamse Blijdorp Festival maakt bekend dat het podium tijdens het festival op het water geplaatst zal worden. De organisatie heeft groen licht gekregen van de brandweer. Wel werd er gevreesd dat er fietsen op de bodem van het meer zouden liggen, maar daar is al een oplossing voor gevonden. Zo zal het meer eerst hoogstpersoonlijk helemaal uitgebaggerd worden door DJ Frankie van de organisatie (en DJ duo Nino & Frankie). Toeschouwers kunnen vanaf de kade genieten van elektronische live acts. Het podium zal op 4 meter afstand van de kade op palen op het water komen te staan.

Tevens is bekend geworden dat de organisatie voor het eerst een wintereditie van het festival gaat organiseren, onder de naam 'Blijdorp Winter Festival'. Deze editie van het festival zal dan plaats gaan vinden in de Van Nelle fabriek. Meer informatie hierover volgt nog.

De reguliere editie van het festival vindt plaats in het Roel Langerakpark te Rotterdam op 13 augustus. Kaartjes voor het festival zijn al te verkrijgen en kosten 29,50 euro per stuk.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



appelpopnieuws

APPELPOP MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A. CRYSTAL...Het gratis Appelpop festival heeft weer een aantal mooie namen gestrikt....

Lakedance klein

LAKEDANCE AUGUSTUS-EDITIE MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP... Het Eindhovense Lakedance Festival heeft in een klap de volledige line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.